LaBullidora · Casals creatius a Girona

Casals i Tallers Creatius a Girona

CREADÒNIA és un espai i un temps de La Bullidora on les persones poden incorporar al seu creixement personal experiències que estimulin la seva creativitat i capacitats de creació a través de les arts, mentre es troben acompanyats per un equip professional i doblement especialitzat. I es realitza principalment com a CASALS a GIRONA, però també com a Tallers per a Grups i Empreses.

Pretenem oferir un temps de coneixement i creixement personal, seguritzador per a totes les edats, mentre investiguem plegats una mica més al voltant de la creativitat com a eina fonamental per a sobreviure i millorar la nostra qualitat de vida.

CREADÒNIA s’articula al voltant de la qualitat humana i professional de l’equip doncs tots els col·laboradors disposen de titulacions i/o experiencia demostrable en les seves àrees i, al mateix temps, en l’àmbit de l’artteràpia, la psicologia, la pedagogia, etc.

A més, tots rebem formació continuada específica en EPC Estimulació del Pensament Creatiu i SCP Solució Creativa de Problemes. Models teòrics innovadors que ens arriben directament de la nova cultura empresarial dels Estat Units i dels que n’aprofitem algunes eines.

 

CASAL CREATIU INFANTIL I PRIMÀRIA A GIRONA

On? a Girona! · Quan? Fires, Nadal, Setmana Santa i Estiu  · Com? ara ho sabràs!

Al bell mig de la ciutat de Girona quan l’escola tanca, el casal de LaBullidora obre! I els nens entren en un espai en blanc ple de potencial creatiu, on al voltant d’una disciplina o vàries, s’esdevindran jocs i es proposaran reptes i activitats per convidar al procés de creació. Cada dia de casal una sorpresa i un nou repte a solucionar creativament al voltant de les arts plàstiques, la dansa, el teatre, la música, les ciències, i les declinacions i relacions que en sorgeixin. I tots entraran en contacte amb tots els llenguatges primer aleatòriament, més tard segons el procés de cada persona.

Som un casal poc habitual

És important explicar que CREADÒNIA  és un “casal poc habitual”. Els professionals que hi col·laboren no són monitors de lleure, són artistes i artterapeutes, persones preparades per atendre tot tipus de situacions, nens i joves, fins i tot amb dificultats.

També és important deixar clar que a CREADÒNIA no fem artteràpia pròpiament dita, tot i que alguns membres de l’equip són arterapeutes professionals. El que volem és utilitzar  els nostres coneixements per acompanyar les persones d’una manera subtil cap a l’obtenció de noves eines de desenvolupament emocional que els ajudaran en el seu procés de creixement i a l’hora d’afrontar els reptes del futur. I tot això en un espai de casal informal on jugar i formar-se ve gust!

A més, l’espai on es desenvolupen els casals, LaBullidora, sol ser rebut per els infants com un espai acollidor on es senten com a casa.

PRESCRIPTORS I CLIENTS

Si treballeu en l’àmbit de l’educació, com a directors, caps d’estudi, docents, membres de les AMPAS, psicopedagogs, pares i mares, responsables públics de joventut i salut, etc., i esteu interessats en conèixer els nostre casals, podeu concertar una entrevista personal i us ho explicarem personalment i amb més detall.

A qui va dirigit?

Els casals CREADÔNIA està pensat per a nens, nenes i joves de totes les edats, preferiblement entre 3 i 12 anys, tot i que també els apliquem a joves i com a experiències de grups d’adults.

Més enllà de l’escola!

Creiem en la importància de sortir de l’arquitectura escolar per a poder disposar d’un espai nou i net de les etiquetes i rols que inevitablement s’acumulen en el recorregut acadèmic. D’aquesta manera, nous amics i professionals poden oferir un espai on poder-se pensar de nou i descobrir noves possibilitats.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica