Creadònia CASALS a Girona : Casal d'Estiu · Casal de Nadal · Casal de Setmana Santa

Per a nens i nenes de a partir dels 3,5 fins als 16 anys.

Aquesta és una proposta que com a diferència ofereix un tracte molt personalitzat. Això significa que podem atendre i centrar-nos en cada nen, escoltar-lo i ajudar-lo en el procés d’aprenentatge i millora d’aspectes concrets.

Durant els CASALS CREATIUS es combinaran activitats creatives, lúdiques, tallers i activitats d’aprenentatge. Escoltant els interessos que ens comuniquen els nens i nenes, adaptem les propostes per aconseguir espais on despertar actituds positives, de curiositat i pro-activitat cap a descobrir el món que ens envolta i les nostres capacitats per transformar-lo i millorar-lo.

Es succeiran diferents activitats relacionades amb les arts plàstiques i escèniques: pintura, fang, dibuix, lectura i escriptura, disseny industrial, arquitectura, moda, dansa i teatre, música, una mica de ciència… reptes creatius per despertar-nos!!

L’objectiu és que els nens i nenes s’ho passin bé mentre aprenen a crèixer i desenvolupen les seves capacitats de crear i transformar.

Els participants s’agrupen per edats afins a fi d’atendre millor les seves necessitats!

Creadònia

CASAL d’ESTIU

JUNY, JULIOL, AGOST i SETEMBRE

La Bullidora obre durant tot l’estiu!!  Una opció molt flexible que s’adapta a totes les oportunitats de vacances.

 

 

Creadònia

 

CASAL de NADAL

 

Creadònia per Nadal!!                                                                                                         El Casal de Nadal ofereix un moment màgic a mig hivern. Un munt d’activitats per a carregar les piles d’optimisme i emocions!

 

 

Creadònia

CASAL de SETMANA SANTA

 

Creadònia per Setmana Santa!!                                                                                         A les portes del final de curs, un petit intensiu de Casal de Setmana Santa. Un moment fantàstic per conèixer La Bullidora i el seu equip.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica