CoWorking

LLOGUER D’AULES, SALES i DESPATXOS a Girona

Si voleu exercir com a professionals estalviant costos i compartint els espais, alguns dels espais de La Bullidora es troben en disposició de ser llogats per a professionals externs.

El lloguer de despatx terapèuticaula de formaciósala de reunions i/o per a despatx  privat per a l’exercici de la pràctica professional, es pot realitzar per hores, dies, setmanes, mesos, etc. Els horaris dels lloguers d’espais són molt amplis i inclouen els caps de setmana.

La Bullidora és un espai versàtil. El mobiliari es mou i varia en funció de l’ús que es requereixa  cada moment. Podeu fer les vostres demandes!

AULES, SALES I DESPATXOS DISPONIBLES PER A LLOGUER AL CENTRE DE GIRONA:

AULA del PATI:
Aula o Sala polivalent de 24 m2. Amb llum natural i pati de 18 m2. Per a grups de fins a 20 persones. Porta d’entrada independent de la porta del centre.
Aquesta sala es troba reformada. Disponibilitat tardes i caps de setmana d’estiu.
ok sala pati ok - 72

DESPATX:
Despatx o sala polivalent de 14 m2. Amb llum natural. Per a treball personal, atenció individual o de petits grups.
Despatx gairebé al 100% d’ocupació.

ok despatx ok- 72

SALA GRAN:
Sala polivalent de 40 m2. Amb parquet i gran llum natural. Per a grups de fins a 20 persones. Recomanat per a formacions de grup presentacions de productes i serveis, xerrades i treballs a terra.
Disponible caps de setmana d’estiu i algunes nits.

ok sala gran ok - 72ok sala de presentacions i xerrades ok - 72

SALA BLAVA:
Sala polivalent de 19 m2. Amb gran llum natural. Per a grups de fins a 15 persones.
Disponible caps de setmana d’estiu i algunes nits.

ok sala blava ok - 72

OFICINA:
La nostra oficina
Espai no disponible

ok oficina ok - 72

SERVEIS DISPONIBLES

· Connexió Wiffi a totes les sales.

· Pantalla de TV gran amb HDMI per a connectar directe a ordinador.

· Horaris molt amplis. Caps de setmana disponibles.

· Servei de Cafè-Office, amb nevera, microones, cafetera, i altres.

· Accés al magatzem negociable

· Accés legalitzat per a persones amb mobilitat reduïda.

 

 

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica