Equip

Mònica

Mònica Ferrerós

 

PROFESSORA · ARTISTA · ARTTERAPEUTA

Emprenedora i responsable de La Bullidora. És artista plàstica, professora i artterapeuta. La seva formació inclou entre altres: Llicenciatura en Belles Arts(UB), CAP(UPC), Postgraus en «Geometria Gràfica i Sistemes de representació» (UPC) i en «Història i anàlisi del s.XX»(UB), el Màster Integratiu en Artteràpia (UdG), Cursos varis de formació per a formadors (UPC) i també formació en SEO, SEM (UPF) i AutoCAD.

Ha estat professora a la E.S.O., Batxillerat, C.O.U., Cicles Formatius i Universitat, en assignatures de Visual i Plàstica, Volum, Dibuix Tècnic i Semiòtica entre altres. També s’ha desenvolupat en el món de l’empresa a Barcelona, dins l’àmbit de l’interiorisme, el disseny de mobiliari en punt de venda i PLV per marques d’alta perfumeria. Ha ocupat càrrecs en departaments comercials i de marketing digital.

No es cansa ni de descobrir ni de crear. Després de conèixer el món de l’educació formal i el món de l’empresa – i sobreviure-, sent com n’és d’imprescindible disposar d’espais de creació íntima, emocional i poètica. Per afavorir l’autoconeixement i la millora de la relació amb el món que ens envolta. Siguent el camí de la vida imprevisible com és, ens convé situar-nos-en creadors flexibles.

Actualment és membre de l’associació GREFART d’Artterapeutes Professionals, que forma part de la FEAPA, i també de l’AGE, Associació Gironina d’Empresàries.

Àlvaro Prats

Àlvaro Prat

 

ARTTERAPEUTA · ESPECIALISTA EN DANSA-TEATRE

Llicenciat en Filosofia i Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona. Mestratge en Artteràpia per la UVic/AEC. Postgrau en Expressió-Comunicació, Llenguatges i Interculturalitat en la Pràctica Socioeducativa per l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. Format en arts escèniques amb diferents mestres al Regne Unit i Barcelona. Durant més de 15 anys ha treballat en entorns educatius com a docent a Secundària i Educació Especial i ha produït obres en l’àmbit de la performance, la dansa i el teatre, en solitari i en col·laboració amb artistes nacionals i internacionals. Actualment segueix amb les seves produccions artístiques; imparteix cursos de dansa-teatre, performance i tècniques d’improvisació; col·labora amb diferents centres universitaris (UdG, INEFC, EUSES) en formacions d’Artteràpia i Arts Aplicades a l’àmbit educatiu, social i sanitari; i exerceix com artterapeuta professional. El seu enfocament vital i professional s’enfoca cap a l’ús de les arts com a eines de qüestionament, activació i transformació individual i social.

Oriol Tuca

Oriol Tuca

 

ARTISTA · Il·LUSTRADOR · ESPECIALISTA EN MURALISTME URBÀ

Ha cursat el Grau Universitari en Arts i Disseny de l’Escola Massana a Barcelona. Està especialitzat en il·lustració per l’Escola d’Arts i Oficis Llotja. Format en gravat calcogràfic al taller Artcontraprova amb la mestre gravadora Clara Oliva, i deixeble de l’artista Josep Mª Cabané en la tècnica de pintura a l’oli. Realitza obra pictòrica i gràfica en el seu propi taller per a diverses galeries d’art i particulars i treballs d’il·lustració per a editorials. És especialista en anatomia del cos humà, il·lustració creativa i muralisme i noves tendències. I porta dos anys a La Bullidora especialitzat en els més joves.

en construcció

en consctucció

Irina Mishina

Irina Mishina

 

FACILITADORA PENSAMENT EFICAÇ · CONSULTORA I COACH EN CREATIVITAT

Facilitadora de pensamiento eficaz y pensamiento creativo: en grupos y sesiones individuales, los métodos heurísticos aplicados a las situaciones complejas, de innovación, resolución de problemas, desarrollo de negocio y mejora de procesos.

Coach de creatividad: pensamiento creativo aplicado a desarrollo de proyectos profesionales y personales, desarrollo de ideas de negocio, creatividad como driver del desarrollo personal, trabajo con bloqueos creativos.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica