Equip

Mònica

Mònica Ferrerós

 

PROFESSORA · ARTISTA · ARTTERAPEUTA

Emprenedora i responsable de La Bullidora. És artista plàstica, professora i artterapeuta. La seva formació inclou entre altres: Llicenciatura en Belles Arts(UB), CAP(UPC), Postgraus en «Geometria Gràfica i Sistemes de representació» (UPC) i en «Història i anàlisi del s.XX»(UB), el Màster Integratiu en Artteràpia (UdG), Cursos varis de formació per a formadors (UPC) i també formació en SEO, SEM (UPF) i AutoCAD.

Ha estat professora a la E.S.O., Batxillerat, C.O.U., Cicles Formatius i Universitat, en assignatures de Visual i Plàstica, Volum, Dibuix Tècnic i Semiòtica entre altres. També s’ha desenvolupat en el món de l’empresa a Barcelona, dins l’àmbit de l’interiorisme, el disseny de mobiliari en punt de venda i PLV per marques d’alta perfumeria. Ha ocupat càrrecs en departaments comercials i de marketing digital.

No es cansa ni de descobrir ni de crear. Després de conèixer el món de l’educació formal i el món de l’empresa – i sobreviure-, sent com n’és d’imprescindible disposar d’espais de creació íntima, emocional i poètica. Per afavorir l’autoconeixement i la millora de la relació amb el món que ens envolta. Siguent el camí de la vida imprevisible com és, ens convé situar-nos-en creadors flexibles.

Actualment és membre de l’associació GREFART d’Artterapeutes Professionals, que forma part de la FEAPA, i també de l’AGE, Associació Gironina d’Empresàries.

Àlvaro Prats

Àlvaro Prat

 

ARTTERAPEUTA · ESPECIALISTA EN DANSA-TEATRE

Llicenciat en Filosofia i Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona. Mestratge en Artteràpia per la UVic/AEC. Postgrau en Expressió-Comunicació, Llenguatges i Interculturalitat en la Pràctica Socioeducativa per l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. Format en arts escèniques amb diferents mestres al Regne Unit i Barcelona. Durant més de 15 anys ha treballat en entorns educatius com a docent a Secundària i Educació Especial i ha produït obres en l’àmbit de la performance, la dansa i el teatre, en solitari i en col·laboració amb artistes nacionals i internacionals. Actualment segueix amb les seves produccions artístiques; imparteix cursos de dansa-teatre, performance i tècniques d’improvisació; col·labora amb diferents centres universitaris (UdG, INEFC, EUSES) en formacions d’Artteràpia i Arts Aplicades a l’àmbit educatiu, social i sanitari; i exerceix com artterapeuta professional. El seu enfocament vital i professional s’enfoca cap a l’ús de les arts com a eines de qüestionament, activació i transformació individual i social.

Oriol Tuca

Oriol Tuca

 

ARTISTA · Il·LUSTRADOR · ESPECIALISTA EN MURALISTME URBÀ

Ha cursat el Grau Universitari en Arts i Disseny de l’Escola Massana a Barcelona. Està especialitzat en il·lustració per l’Escola d’Arts i Oficis Llotja. Format en gravat calcogràfic al taller Artcontraprova amb la mestre gravadora Clara Oliva, i deixeble de l’artista Josep Mª Cabané en la tècnica de pintura a l’oli. Realitza obra pictòrica i gràfica en el seu propi taller per a diverses galeries d’art i particulars i treballs d’il·lustració per a editorials. És especialista en anatomia del cos humà, il·lustració creativa i muralisme i noves tendències. I porta dos anys a La Bullidora especialitzat en els més joves.
 
 

MONTSE CORTÉS LECHA

Montse Cortés

ARTTERAPIA · ART&EMOCIONS

Llicenciada en Belles arts per la UB, especialitat escultura (1993). C.A.P per la UB
(1993). Màster integratiu en artteràpia per la UdG (2014). Formació continuada en
psicoanàlisi. Membre professional de l’Associació professional d’artterapeutes
Grefart. Actualment exerceix de professora d’arts plàstiques d’adults i nens;
professora de taller d’escriptura creativa; responsable del mòdul d’Itineraris artístics
del Diploma de Postgrau i del Màster en artteràpia de la UdG; tutora d’alumnes en
pràctiques del Diploma de Postgrau i del Màster en artteràpia de la UdG;
artterapeuta de nens amb diagnòstic de trastorn de l’espectre de l’autisme en una
escola d’educació especial de Girona. Ha participat en diversos projectes
d’artteràpia per a nens i joves en centre residencial d’acció educativa, i per a dones
en risc d’exclusió social. Experiència com artterapeuta amb adults, gent gran,
infants i joves; atén a Girona i Barcelona.

RICARD PRAT I COLL

Ricard Prat i Coll

ESCENOGRAFIES I CARACTARITZACIÓ DE PERSONATGES TEATRALS

Llicenciat en Escenografia, Figurinisme i Il·luminació per l’Institut del Teatre de BCN. Diplomat en arquitectura tècnica per la UDG. Ha treballat en produccions teatrals durant més de quinze anys, col·laborant amb diversos directors com Àlex Rigola, Carles Santos, Àngel Llàcer, Anna Llopart, Elisenda Roca, Boris Rotenstein, Jordi Prat, Dugald Brucelockhart, Raimon Molins, RosaMª Sardà entre altres. Ha obtingut el Premi Butaca al millor vestuari per «Eva Perón» 2004 i dues Nominacions Butaca per l’escenografia «Una còpia» i pel vestuari de «La Gavina» de Txèkhov. Per nombrar alguna de les múltiples col·laboracion i direccions que figuren en la seva trajectòria, podem citar: «L’Holandés Errant» al Teatro Real i al Liceu, «Havanera» al Temporada Alta, «73 raons per deixar-te» al Goya, «El vestit nou de l’emperador» al TNC, «Romeu & Julieta», «Vespres de la beata verge» a la Sala Beckett i una llista llarga.

Irina Mishina

Irina Mishina

 

FACILITADORA PENSAMENT EFICAÇ · CONSULTORA I COACH EN CREATIVITAT

Facilitadora de pensamiento eficaz y pensamiento creativo: en grupos y sesiones individuales, los métodos heurísticos aplicados a las situaciones complejas, de innovación, resolución de problemas, desarrollo de negocio y mejora de procesos.

Coach de creatividad: pensamiento creativo aplicado a desarrollo de proyectos profesionales y personales, desarrollo de ideas de negocio, creatividad como driver del desarrollo personal, trabajo con bloqueos creativos.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica