Equip

Mònica

Mònica Ferrerós

 

PROFESSORA · ARTISTA · ARTTERAPEUTA

Emprenedora i responsable d’aquest projecte. És artista plàstica, professora i artterapeuta. La seva formació inclou entre altres: Llicenciatura en Belles Arts(UB), CAP(UPC), Postgraus en “Geometria Gràfica i Sistemes de representació” (UPC) i en “Història i anàlisi del s.XX”(UB), el Màster Integratiu en Artteràpia (UdG), Cursos varis de formació per a formadors (UPC) i també formació en Marketing Digital i posicionament web (UPF) i AutoCAD.

Ha estat professora a la E.S.O., Batxillerat, Cicles Formatius i també a la UdG, en assignatures de Visual i Plàstica, Volum, Dibuix Tècnic i Semiòtica entre altres. També ha treballat en el món de l’empresa a Barcelona, realitzant tasques relacionades amb l’àmbit de l’interiorisme i disseny de mobiliari en punt de venda i PLV per marques d’alta perfumeria, marketing, i disseny i optimització de pàgines web per al posicionament i Direcció de Marketing Digital, com a SEM i SEO, entre altres.

No es cansa d’aprendre coses i guanyar en experiències enriquidores.

Després de conèixer el món de l’educació formal i el món de l’empresa, – i sobreviure-, s’ha convençut de la importància de disposar d’eines internes, emocionals, per a relacionar-se amb el món que ens envolta i per al camí, sempre imprevisible, de la vida. L’escolta de l’altre, els objectius col·lectius i una autoestima sana, entre altres, ens permeten esdevenir creadors i dedicar la nostra energia a allò que realment ens ha de fer feliços.

Actualment és membre de l’associació GREFART d’Artterapeutes Professionals, que forma part de la FEAPA i de l’AGE, associació gironina d’Empresàries.

Àlvaro 

Àlvaro Prat

 

ARTTERAPEUTA · ESPECIALISTA EN DANSA-TEATRE

Creador multidisciplinar, educador i artterapeuta (Barcelona – Girona – Empordà) Llicenciat en Filosofia i en Antropologia Social i Cultural i format en Arts Escèniques en diferents escoles de Londres i Barcelona. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa per l’Escola d’Expressió Carme Aymerich i Màster en Artteràpia per la UVic/AEC. La seva orientació professional s’enfoca cap a la creació i l’ús dels llenguatges artístics com a eina educativa i transformadora de l’individu i de la societat. Com a artista ha explorat la poesia, la fotografia, el so, i sobretot, les arts escèniques: dansa-teatre i performance.

Oriol

Oriol Tuca

 

ARTISTA · Il·LUSTRADOR · ESPECIALISTA EN MURALISTME URBÀ

Ha cursat el Grau Universitari en Arts i Disseny de l’Escola Massana a Barcelona. Està especialitzat en il·lustració per l’Escola d’Arts i Oficis Llotja. Format en gravat calcogràfic al taller Artcontraprova amb la mestre gravadora Clara Oliva, i deixeble de l’artista Josep Mª Cabané en la tècnica de pintura a l’oli. Realitza obra pictòrica i gràfica en el seu propi taller per a diverses galeries d’art i particulars i treballs d’il·lustració per a editorials. És especialista en anatomia del cos humà, il·lustració creativa i muralisme i noves tendències. I porta dos anys a La Bullidora especialitzat en els més joves.
 
 

Núria

Núria

LLENGUATGES TEATRALS

Investigadora i formadora en llenguatges artístics.Clown.Formada en arts escèniques i clown. Postgraduada en Llenguatges Expressius i Màster en Artteràpia. Comparteixo la seva experiència amb col·lectius de diversos àmbits socials, portant a terme una experimentació intensa amb llenguatges artístics dins l’àmbit de l’educació, tant formal com no formal. Formo part de diversos projectes d’investigació i creació en llenguatges escènics, tant individualment com col·lectivament.

Irina Mishina

Irina Mishina

 

FACILITADORA PENSAMENT EFICAÇ · CONSULTORA I COACH EN CREATIVITAT

Facilitadora de pensamiento eficaz y pensamiento creativo: en grupos y sesiones individuales, los métodos heurísticos aplicados a las situaciones complejas, de innovación, resolución de problemas, desarrollo de negocio y mejora de procesos.

Coach de creatividad: pensamiento creativo aplicado a desarrollo de proyectos profesionales y personales, desarrollo de ideas de negocio, creatividad como driver del desarrollo personal, trabajo con bloqueos creativos.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica