ilustrar-un-conte-a-la-bullidoraEn Xavi Vilagut, professor de l’ESCOLAJOSO de Barcelona, il·lustrador i artista, ens proposa un CURS D’IL·LUSTRACIÓ DE CONTES INFANTILS.
Tenim la sort de comptar amb ell dins dels nous Cursos d’ Especialització amb vocació professional que oferim a La Bullidora aquest 2015-16.

La proposta que us fem doncs, és per a poder adquirir uns coneixements que us permetran afrontar qualsevol text i traduir-lo  al llenguatge gràfic realitzant treballs de factura i  concepte de nivell professional. Aprendre narrativa gràfica i tècniques artístiques. També aprendrem com es fan servir les tècniques d’il·lustració digitat i l’ordinador per a finalitzar els treballs.

L’aplicació d’aquests coneixements va més enllà de la il·lustració de contes, entrant en el món de la il·lustració infantil aplicada a tot tipus d’àmbits professionals: la publicitat, el merchandising, la docència, etc.

Esperem que sigui del vostre interès!

 

 

 

 

 

Comments are closed.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica