CO-WORKERS · Serveis i persones

Aina Monfort

Aina Monfort

SUPORT PSICOLÒGIC I PSICOTERÀPIA

Psicòloga col·legiada núm. 18571 al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Especialista en Drogodependències i Teràpia Breu estratègica. Joves i Adults.

www.ainamonfort.cat
 

Sònia Cook

Soniaj_Cook

CONSULTORIA HUMANISTA

Solucions concretes i acompanyament a emprenedors per a convertir empreses en projectes sostenibles.

soniajcook.com

Anna Tort · ÀREA ARTTERÀPIA

Anna Tort

ARTTERAPEUTA

Artterapeuta, membre professional de Grefart. Diploma en Ed. Infantil, Postgrau en Artteràpia i Màster Integratiu en Artteràpia, per la Universitat de Girona. Experiència professional amb infants i adolescents. Actualment artterapeuta a l’Instiut Barcelona-Congrés, i artterapeuta-investigadora a l’Instiut Escola Turó de Roquetes. Compromesa amb la investigació, interessada en l’Artteràpia en el context escolar i la formació de docents. Tutora d’alumnes en pràctiques del D.Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia de la Fundació Universitat de Girona (FUdg). Artterapeuta en pràctica privada amb infants, adolescents i adults, a la província de Girona.

Agnès Capell · ÀREA ARTTERÀPIA

Agnès Capell

 

ARTTERAPEUTA · ARTISTA

Artterapeuta, Llicenciada en BBAA, especialitat Escultura; 1997. Formació en Artteràpia per l’AEC i reconeguda per l’INECAT (París); 2004. Curs Especialització en Supervisió i Professionalització en Artteràpia (II), FUdG 2008. Membre professional de Grefart (Associació Professional d’Artterapeutes); 2008. Màster en Artteràpia per la UVIC; 2010. Compta amb 7 anys d’experiència professional com artterapeuta en diferents col·lectius i àmbits: adults, persones amb discapacitat, gent gran, integració social, nens i nenes i joves.
 

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica