CO-WORKERS · Serveis i persones

Aina Monfort

Aina Monfort

SUPORT PSICOLÒGIC I PSICOTERÀPIA

Psicòloga col·legiada núm. 18571 al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Especialista en Drogodependències i Teràpia Breu estratègica. Joves i Adults.

www.ainamonfort.cat

Sònia Cook

Soniaj_Cook

CONSULTORIA HUMANISTA

Solucions concretes i acompanyament a emprenedors per a convertir empreses en projectes sostenibles.

Ajudar les empreses a ser viables econòmicamnet sense renunciar als valors.
Actualment pots resident a Malta, on la pots visitar.

.

soniajcook.com

MARTA BRUGULAT · ÀREA ARTTERÀPIA

Marta Brugulat

ARTTERAPEUTA

Artterapeuta, membre professional de Grefart i professora de Dibuix a secundària. Diplomada i Grau universitari en Disseny d’Interiors i estudis d’Arquitectura Efímera. Màster Integratiu en Artteràpia per la Universitat de Girona. Experiència com a Artterapeuta amb infants, adolescents i persones amb discapacitat intel·lectual o física a la província de Girona.

Anna Tort · ÀREA ARTTERÀPIA

Anna Tort

ARTTERAPEUTA

Artterapeuta, membre professional de Grefart. Diploma en Ed. Infantil, Postgrau en Artteràpia i Màster Integratiu en Artteràpia, per la UdG. Artterpeuta a l’Instiut Barcelona-Congrés, i artterapeuta-investigadora a l’Instiut Escola Turó de Roquetes. Tutora del D.Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia de la FUdG. Consulta privada amb infants, adolescents i adults, a la província de Girona.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica