Webs Amigues

Ens agrada fer xarxa amb els nostres col·laboradors, amics i tota la gent que considerem que fa bona feina i ajuda a millorar la nostra societat. Aquí els tens!! 


logo grefart
GREFART · Grup de Recerca i Formació en Artteràpia

És una Associació Professional d’Artterapeutes que està pensada tant per defensar i promoure l’actuació professional dels artterapeutes com per protegir els seus possibles usuaris, pacients i clients de les pràctiques inadequades de què poguessin ser objecte. Grefart és responsable del Màster Integratiu en Artteràpia de la Universitat de Girona i una de les associacions fundadores de la FEAPA, Federació Espanyola d’Associacions Professionals d’Artteràpia.

www.grefart.com

FEAPA

La Federación Española de Asociaciones Profesionales de Arteterapia (FEAPA) es una organización de interés público y social, sin ánimo de lucro, que se constituye en 2010 para agrupar a las personas jurídicas, sociedades y asociaciones científico-profesionales de arteterapeutas del conjunto de comunidades Autonómicas que configuran el Estado Español, pudiendo extender su marco de actuación a la cooperación y el intercambio internacional con otras entidades afines.

www.feapa.es

MUSEU D’ART DE GIRONA

Bones propostes i bona gent sempre a punt de col·laborar per dinamitzar la ciutat.

Us recomanem seguir-los i estar ben informats.

http://www.museuart.com/

Revista GiDona

La revista que ens mante informats i ens comunica. Podreu trobar articles nostres allà.

www.gidona.cat


IMMABLUMM

Facilitadora de pensament creatiu per entitats i empreses.

www.imablumm.com

 

logo-padel-riudellots-ok

Recomanem l’esport com a eina que facilita el benestar de la ment.

www.padelriudellots.com

 

C2arq - logo

Els nois de C2arq  ens posen LaBullidora bonica i, a més de ser eficients i amables, cobren una part en RES!

www.c2arq.cat

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica