El 12 d’Abril La Bullidora va fer 8 anys. Mai me’n recordo. Sempre pensant en la feina… Aquestes són les coses bones del confinament suposo. He tingut temps d’anar al calaix dels records. N’hi ha tants!  Ja gairebé havia oblidat el convenciment tossut de que el projecte deixaria de ser-ho per ser un espai consolidat a la ciutat. Era tant viu dins meu, i ara el sé tant imprescindible per poder sostenir els primers anys de dificultats…

I quan llegeixo les opinions dels alumnes se’m posa la pell de gallina. Qui m’havia de dir que sentirien tantes coses al nostre costat.

Vull agraïr a tots els professionals que han passat en algún moment per La Bullidora. Vocacionals tots ells. Grans persones. Us estimo.

I a tots els clients, (no m’agrada aquesta paraula), persones millor, que s’hi han acostat. Els qui han pogut trobar-hi recés i els qui no. Malauradament no es pot ser ni fer al gust de tothom. Així que gràcies! Amb alguns portem ja 8 anys de camí plegats. Voleu dir que no som un xic família?

Desitjo que el coi de #coronavirus passi. I aquest estiu puguem tornar amb més tendresa als cors. Al meu segur. Que el món s’aturi, malgrat tot, podem fer esdevingui un regal.

Aprofito per agraïr als qui no us podeu aturar i seguiu al peu de la vostra tasca.

Felicitats Bullidora!!

Mònica Ferrerós

Fundadora i Responsable de La Bullidora

 

 

 

Deja una respuesta

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica