A DOMICILI · Art i Artteràpia

VENIM ON TU ENS NECESSITES

cases particulars · centres educatius · entitats socials · llocs de treball

Potser no et pots moure de casa, o potser no et ve de gust. Potser necessites un professional al teu centre educatiu o d’intervenció. O fins i tot a la teva empresa.

Si vols que t’acompanyem amb l’artteràpia.
Si vols un professor de pintura, dibuix, modelat o creativitat a casa.
Si vols tallers o formació intensiva.

Truca’ns sense compromís i t’explicarem com va tot.

També oferim xerrades informatives gratuïtes.
Classes i sessions, individuals o en grup.
Horaris a convenir.

972 413 478
labullidora@labullidora.com

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica