La història de La Bullidora

“Com no sabia que era impossible, ho vaig fer. ” Albert Einstein.

per Mònica Ferrerós

Fundadora i responsable de la Bullidora

“Es en el juego y sólo en el juego que el niño o el adulto como individuos son capaces de ser creativos y de usar el total de su personalidad, y sólo al ser creativo el individuo se descubre a sí mismo.”  DONALD WINNICOTT

” La Bullidora és un centre dedicat a la realització d’activitats educatives, terapèutiques i formatives encaminades a desenvolupar la capacitat creadora de l’esser humà i la seva seva aplicació en els diferents àmbits de la vida.

Està format per un equip de professionals compromesos amb les persones i rigorosos amb el seu propi procés de creixement i aprenentatge, que pretén oferir eines i experiències transformadores que facilitin a petits i grans l’ ofici de viure.

La Bullidora és un projecte innovador d’emprenedoria que va néixer en moments aparentment adversos, 2011-12, però en els que també creixia l’interès social per l’optimisme, la creativitat, el treball de les emocions i l’auto-coneixement seriós de les pròpies capacitats de millora a fi de connectar amb les ganes de fer coses.

Poc a poc, a partir del diàleg amb els clients, hem anat construint i modificant plegats la proposta inicial fins arribar al que és ara La Bullidora: Una Escola d’Art amb vocació professionalitzadora, un centre d’Artteràpia i psicologia, i una àrea dedicada a la formació en i amb creativitat i emocions.       

I ja no ens quedem només a casa, també anem a fer extraescolars on ens ho demanen i tallers de formació per equips a entitats i empreses. 

La Bullidora és una actitud activa, positiva, treballadora, gestora i perseverant. Però sobretot una actitud d’agraïment a totes les persones que han cregut i creuen en el projecte, ens han donat suport des del primer dia i segueixen col·laborant amb nosaltres.

Gràcies per les mirades plenes de confiança i els somriures d’orella a orella.”

L'ORIGEN DEL NOM

“Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil… vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d’un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d’una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l’aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!

I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. “

Mònica Ferrerós

Il·llustració realitzada per a la Fira del Còmic 2019 de Girona per Mònica Ferrerós.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad