A LES ESCOLES, AFAS I ENTITATS

AFAS I ESCOLES

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS A ESCOLES CURS 2020-21 · Girona i rodalia

Si estàs interessat en què vinguem a la teva escola a realitzar activitats extraescolars, tallers puntuals o intervencions en artteràpia, posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís a labullidora@labullidora.com o al Whatsapp 699 815 185. Estem oberts a escoltar propostes. Podem oferir activitats a Girona ciutat i també rodalia.

Arran del confinament ha nascut La Bullidora ONLINE, així que també estem fent xerrades i activitats en línia.

Trobaràs més informació sobre algunes de les extraescolars més populars, mesures pel COVID-19 i altres dades referents al curs vinent en el següent Dossier :

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2020-21

ALTRES ENTITATS · Catalunya

Sabem que l’art ens ajuda mantenir al benestar emocional sigui quina sigui la nostra manera i moment d’estar en el món. Així que si formes part d’una entitat i creus que et podem ajudar, a través de l’artteràpia o de tallers de pintura, dibuix, ect., posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís a labullidora@labullidora.com o al Whatsapp 699 815 185.

Estem oberts a escoltar propostes. Podem oferir activitats més enllà de Girona ciutat. Ho parlem?

Arran del confinament ha nascut La Bullidora ONLINE, així que també estem fent xerrades i activitats en línia. Formacions i acompanyament per a professionals, cuidadors i families. Des de l’artteàpia o des de la psicologia.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica