Àrees

ESCOLA D’ART I CREATIVITAT

  • Curs anunal del 15 de Setembre al 15 de Juny. 
  • Cursos intensius d’estiu.

L’AVENTURA DE CREAR. Més que un casal. 

  • Un espai on integrem tècniques artístiques, de desenvolupament creatiu i expressió i construcció individual emocional. 

CENTRE D’ARTTERÀPIA

  • Hores convingudes per a sessions individuals. 
  • Grups durant el curs anual. 

COWORKING FORMATIU I TERAPÈUTIC.

  • Sales en lloguer per a sessions individuals o petits grups. 
  • Per accedir als serveis dels coworkers podeu demanar hora directament a les professionals o preguntar a La Bullidora. Actualment hi trobareu serveis de psicologia, preparació d’oposicions i artteràpia.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica