Escola d'Art i Creativitat · Girona

L’Escola d’Art La Bullidora, és un espai a Girona on persones de totes les edats i nivells poden aprendre els coneixements tècnics artístics clàssics i moderns,- base de totes les professions creatives- mentre desenvolupen les seves capacitats d’invenció, expressió i creació que tant ens ajuden a resoldre el dia a dia de la vida.

Un temps de creacíó artística per evadir-se o fer nous amics, concentrar-se en un mateix o co-crear, apropar-se a l’Art des dels grans mestres de la història o des del discurs propi. Per deixar-se anar i expressar emocions i pensaments, per aprendre una tècnica artística concreta o poser les bases d’alguna professió. I sempre per obrir la mirada a la poesia, la natura, la tècnologia i el planeta cultural que ens envolta.

Cada edat, nivell tècnic i moment vital té el seu racó a La Bullidora.

“-Es que jo no sé dibuixar!”    Si vols aprendre’n n’apendràs però si no, ni falta que et fa!

CURSOS I TALLERS

Hi trobareu un espai principal comú a totes les edats que anomenem Tallers Oberts de Creació Lliue amb Professor – professor opcional per els adults-, que treballa per projectes individuals. És el nostre espai predilecte i va dirigit tant a qui cerca un taller per treballar tranquil fora de casa com a tots els alumnes que cerquen l’acompanyament d’un professor.

I també hi trobareu Cursos d’especialització en tècniques i llenguatges artístics.
Consulteu els llistats de Cursos d’Especialització Artística per la vostra edat.

TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES QUE POTS APRENDRE A LA BULLIDORA:

 • Classes de Pintura a l’Oli
 • Classes de Pintura Acrílica
 • Classes d’Aquarel·la
 • Classes de Dibuix a Carbonet, Llapis, Grafit, Pastels, Sanguina, Tinta Xinesa, etc.
 • Experimentació de Tècniques Mixtes i creació de tècniques pròpies.
 • Curs de Tècniques Pictòriques antigues o en desús.

 

ESPECIALITATS ARTÍSTIQUES QUE POTS APRENDRE A LaBullidora:

 • Il·lustració Creativa. 
 • Il·lustració Eròtica. Il·lustració Política. Il·lustració Satírica. Il·lustració d’Assaig. Il·lustració de Poesia. 
 • Còmic Americà i Manga. Disseny de personatges.
 • Sistemes de Representació. Dibuix Tècnic. Axonometria, Dièdric i Perspectiva Cònica.
 • Fonaments del Dibuix, el Color i la Perspectiva.
 • Fonaments del Dibuix, el Color i la Perspectiva.
 • Fonaments del Dibuix Arquitectònic o Architectural Sketching.
 • Fonaments del Realisme.
 • Supervisió de Projectes Arquitectònics per a estudiants d’arquitectura.
 • Supervisió de Maquetes per a estudiants d’arquitectura.
 • Dibuix per a Tatuadors. Tatoos
 • Classes Escultura. Modelat en Fang, Talla Tova.

“Fer per embellir el nostre entorn, ens ajuda també a embellir la nostra ànima.” I deixem obert el debat sobre com de bell pot ser tot allò que no ho sembla per seguir a classe…

 

MATINS · Adults

TALLERS OBERTS D’ART PER ADULTS  Cada persona desenvolupa un projecte personal i rep els coneixements que li interessen de forma personalitzada.

TARDES EXTRAESCOLARS D’ART · Infants i Joves

A la sortida de l’escola i els dissabtes al matí, disposem un espai cuidat educatiu, formatiu, proactiu i distès on tothom ve amb ganes de fer, expressar i aprendre. On l’acompanyament és personalitzat i l’aprenentage al ritme de cadascú.

I on també desenvolupem l’experimentació, la paciència i la perseverança, la presa de decisions, la resiliència després de la frustració i la relativitat de la bellesa i del correcte entre altres.

TALLERS OBERTS D’ART EXPRESSIU PER INFANTS entre 3 i 6 anys.

TALLERS OBERTS D’ART PER A NOIS I NOIES  DE 7 A  16 anys.

CURSOS ESPECÍFICS de Còmic i Manga · Art Urbà i Grafitti Artístic · Urban Scketching (consulteu llistat de cursos de la vostra franja d’edat)

VESPRES i NITS · Joves i Adults

Per desconnectar de la feina i els estudis… una mica de tranquil·litat i temps per a tu!

TALLERS OBERTS D’ART PER JOVES I ADULTS  Cada persona desenvolupa un projecte personal i rep els coneixements que li interessen de forma personalitzada.

CURSOS ESPECÍFICS de Còmic i Manga · Representació de la Natura i Cos humà · Il·lustració per Adults, política, satírica, erótica, poètica. · Contes Infantils · Dibuix per a tatuadors · Tatoos · Dibuix artístic i Tècnic per a Tatuadors

CAPS DE SETMANA: CURSOS MONOGRÀFICS i TALLERS INTENSIUS

TALLERS OBERTS D’ART PER A TOTES LES EDATS  Cada persona desenvolupa un projecte personal i rep els coneixements que li interessen de forma personalitzada.

CURSOS INTENSIUS I MONOGRAFICS Consulteu programació cap de setmana.

PREPARACIÓ PROVES D’ACCÉS a la FACULTAT DE BELLES ARTS

Tinguis l’edat que tinguis, si vols provar d’entrar a la Facultat de Belles Arts, hauràs d’aprovar les proves específiques. I millor que ho facis amb un bon assessorament previ!! Seran imprescindibles una bona base de dibuix i de color, i també la capacitat de mostrar una personalitat pròpia.

PREPARACIÓ PROVES D’ACCÉS a CICLES FORMATIUS DE GRAU MIG I SUPERIOR D’ARTS I DISSENY.

Si estàs preparant proves d’accés a Escoles d’Arts i Oficis, Cicles Formatius, Majors de 25 anys, etc. Consulta el que necessites.

PREPARACIÓ i CLASSES DE REFORÇ PER AL BATXILLERAT ARTÍSTIC

Si ja ho tens clar, però vols entrar amb un cert nivell a primer, aprofita el curs anteiror o fes un intensiu al Juliol!

PINTURA · ESCULTURA · MODELAT en FANG · BARRO · DIBUJO CLÁSICO · CARBONCILLO · DIBUIX CLÀSSIC · MODEL en VIU · CÒMIC I MANGA ·

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica