"El ser humano aprende en la medida en que participa en el descubrimiento y la invención. Debe tener libertad para opinar, para equivocarse, para rectificarse, para ensayar métodos y caminos, para explorar." Ernesto Sábato

CASALS · EXTRAESCOLARS · FORMACIONS

CREACIÓ · EXPRESSIÓ · CREATIVITAT ·

vincle · ARTS PLÀSTIQUES · ARTS ESCÈNIQUES · TÈCNIques · JOC simbòlic

Aquesta àrea s'obre a les aplicacions dels llenguatges artístics en el desenvolupament de la persona. No es tracta d'un abordatge terapèutic sinó formatiu i pedagògic. Casals, extraescolars i tallers per a entitats i empreses dedicats al creixement personal.

CASALS CREATIUS I EMOCIONALS

Per a infants entre 3 i 12 anys

Al bell mig de la ciutat de Girona quan l’escola tanca, “L’AVENTURA DE CREAR” de LaBullidora obre!

I els nens entren en un espai en blanc ple de potencial creatiu, on al voltant dels llenguatges artístics s’esdevindran dinàmiques de creació que aniran des del joc simbòlic als reptes creatius i tècnics. Un seguit d’activitats pensades per convidar al procés de creació. 

Un niu de temps al voltant de les arts plàstiques, la dansa, el teatre, la música, les ciències i les declinacions i relacions que en sorgeixin. 

Acomanyats per professors especialistes i arrterapeutes.

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL CASAL CREATIU A GIRONA SETEMBRE 2020. HORARIS I TARIFES.  

Protocol COVID-19 a La Bullidora

És important explicar que “L’AVENTURA DE CREAR”  és un “casal poc habitual”. De fet no som un casal. Els professionals que hi col·laboren no són monitors de lleure, són artistes llicenciats amb el màster d’artteràpia. Persones preparades per atendre tot tipus de situacions imprevistes, nens i joves, fins i tot amb certes dificultats.

També és important deixar clar que a “L’AVENTURA DE CREAR” no fem artteràpia pròpiament dita, tot i que
els membres de l’equip són arterapeutes professionals. El que volem és utilitzar  els nostres coneixements per acompanyar les persones d’una manera subtil cap a l’obtenció de noves eines de desenvolupament emocional que els ajudaran en el seu procés de creixement i a l’hora d’afrontar els reptes del futur. I tot això en un espai de intensiu informal on jugar i formar-se ve gust!

EXTRAESCOLARS D'ART I EMOCIONS

infantil · primària · secundària

Un espai per al desenvolupament emocional integratiu dels infants a través de les capacitats creatives.

Per a grups molt reduïts .

Si al teu fill o filla li encanten les arts, i creus que potser encara és un xic tímid, o viu en el seu món, juga sempre sol o es baralla amb els altres, si li costa concentrar-se o expressar el que pensa. Si necessita ser el centre d’atenció o no tolera que les coses no siguin com a ell o ella li agradarien.  Llavors el seu lloc pdria ser Art & Emocions.

Les arts són un vehicle per al treball de les habilitats per a la vida, la capacitat per a crear noves idees, per a imaginar, per acceptar la frustració i els límits, conèixer les pròpies capacitats i construir talents conscients, la resolució de conflictes de manera creativa, la creació individual, la creació en equip i el vincle amb els altres. L’autoestima, la vergonya, l’expressió en públic, i tantes altres coses que es posen en joc a través de les arts. 

Oferim un espai de diversió i calma, confidencial, segur, flexible i lúdic, on els nens i nenes podran posar en joc els seus desitjos, les pors, les emocions, els conflictes… l’acompanyament d’una professional artterapeuta acreditada de Grefart, amb l’objectiu de poder acompanyar amb cura i responsabilitat l’experiència de joc creatiu.

RECORDA:

No cal saber dibuixar ni portar cap tipus de material.

Animem a mares i pares a apuntar-se als grups d’adults d’Art i Emocions. Doncs sabem que un treball simultani produeix un canvi simultani més integral i multiplicador dels beneficis en tot l’entorn familiar.  

FORMACIONS PER ENTITATS I EMPRESES

CUIDAR AL CUIDADOR

Atendre el benestar emocional dels treballadors, oferir-los aquells espais que potser no poden construir dins la seva vida no només beneficia el vincle emocional cap a l’empresa sinó el rendiment. 

 

Des de La Bullidora oferim tallers i formacions on les persones poden o bé incorporar coneixements al voltant de PROCESSOS CREATIUS DE CREACIÓ o bé EXPERIÈNCIES DE CREIXEMENT PERSONAL.  

A través de dinàmiques amb els llenguatges artístics podem connectar  amb les capacitats de creació, adaptació, expressió d’un mateix i flexibilització del pensament. Acompanyats per un equip professional i doblement especialitzat. 

TALLERS DE CREACIÓ, CREATIVITAT I ARTTERÀPIA PER ENTITATS I EMPRESES

FORMACIÓ DE FORMADORS

EXPERIÈNCIES I TALLERS PER A ADULTS I PROFESSIONALS

Si treballeu en l’àmbit de l’educació, com a directors, caps d’estudi, docents, membres de les AMPAS, psicopedagogs, pares i mares, responsables públics de joventut i salut, etc., i esteu interessats en conèixer els nostre serveis, podeu concertar una entrevista personal i us ho explicarem personalment i amb més detall.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad