COVID-19 · Mesures d'Higiene a La Bullidora

Bon dia! Ja tenim el protocol d’arribada a l’acadèmia i el funcionament durant l’estada amb nosaltres durant les Fases 2 i 3. Aquesta pàgina s’anirà actualitzant segons les noves indicacions.

DESINFECCIÓ DEL LOCAL

Desinfeccio academia

Després de contactar amb l’empresa de desinfecció del local, sabem que el temps màxim que  aguanta el virus en superfícies és de 20 dies. Per tant després de dos mesos de confinament els espais tancats haurien d’estar nets. Tot i així, hem contractat un servei de desinfecció que vindrà de tant en tant i ens ajudarà a saber fer millor la desinfecció diària per al manteniment de tots els estris i mobles més utilitzats.
– Data de desinfecció inicial del local: 29/05/2020
– Pròximes dates:

ARRIBADA A L’ACADÈMIA

control de febre

Hem transformat el passadís d’entrada en una mena de “túnel de rentat”.

Les famílies hauran  d’esperar a baix i pujar d’una en una en el moment de deixar i recollir infants. Es tracta d’un procés on mesurem la febre amb un termòmetre frontal, desinfectem les mans i també les sabates amb les catifes.

Important! Els alumnes  de casal en aquest procés deixaran les sabates en un moble de l’entrada. 

SABATES

protector sabates

Hem disposat catifes desinfectants per els alumnes de l’Escola d’Art i els visitants de coworking.  Els alumnes del casal, hauran de deixar les sabates fora del centre en un moble un moble habilitat al passadís d’entrada i disposar de sabates alternatives desinfectades -fàcils de posar i treure-,  que no sortiran de l’escola mentre el nen o nena estigui al casal.

ARRIBADA AL COWORKING

control de febre

Hem transformat el passadís d’entrada en una mena de “túnel de rentat”.

Les persones que visitin a les psicòlogues i artterapeutes del co-working hauran de desinfectar-se les mans i també les sabates amb les catifes. I portar mascareta o no segons cada professional indiqui.

DISTANCIA SOCIAL

Hem fet obres per ampliar alguna aula per a introduir els 4 m2 d’espai de seguretat que se’ns demana des del Departament d’Educació. Hem reduït les places i delimitat els espais individuals amb cinta al terra. Vegeu el VÍDEO que trobareu a la home de la web. Veurem si aviat ens podem abraçar!!

MANS

rentar mans

Aquesta és la part més fàcil.

Disposem de diversos productes desinfectants: gel hidroalcohòlic , alcohol i aigua i sabó.

No caldrà portar guants.

Les mans es rentaran a l’arribada i cada canvi d’activitat i s’assecaran amb paper.

MASCARETES

mascareta nens

Encara no tenim clara la necessitat de portar mascareta o no en els infants. Donat que disposem de la distància de seguretat,  no sembla imprescindible, però aconsellem que en portin una penjada del coll per a moments puntuals i sortides al parc.

Podeu trobar-ne per nens, xules i reutilitzables aquí i a altres webs:
https://compremacasa.cat/garrotxa/ceciferrero/producte/mascaretes-infantils-reutilitzables/

ROBA I ACCESSORIS

distancia social

Per sort a l’estiu no portem gaires jaquetes ni motxilles! Així que quantes menys coses porteu millor. Mai utilitzem bates, així que roba vella i neta cada dia. Aquest any no utilitzarem les disfresses en el casal kids.

Intentem no portar joguines de casa.

Les carmanyoles per l’esmorzar en una bossa de plàstic amb el nom i llestos!

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica