Com ho fem amb el COVID-19

em cuido, em cuides, ens cuidem

Ens agrada sentir que ens trobem en un espai de seguretat per a poder crear i aprendre amb tranquil·litat. Per això a La Bullidora apliquem rutines higièniques i demanem als alumnes que també les compleixin. Hem fet obres per ampliar l'espai entre alumnes i hem reduït l'aforament. Aquí trobareu el protocol d’arribada a l’acadèmia i durant l’estada amb nosaltres.
Esperem que us sentiu segurs amb nosaltres!

espai

DISTÀNCIA DE SEGURETAT DINS L'ACADÈMIA

Hem fet obres per ampliar alguna aula per a introduir els quadrats de 2x2m d’espai de seguretat que se’ns demanava des del Departament d’Educació

Hem reduït les places i delimitat els espais individuals amb cinta al terra. Podeu verue el VÍDEO que trobareu a la home de la web. 

limpieza

DESINFECCIÓ DEL LOCAL

Cada dia desinfectem La Bullidora al migdia i al vespre.  Materials i superfícies. 

A més hem contractat un servei de desinfecció que vindrà de tant en tant i ens aconsella com realitzar la desinfecció diària.
– Data de desinfecció inicial del local: 15/06/2020

mask

MASCARETES PENJADES AL COLL

Encara no tenim clara la necessitat de portar mascareta o no en els infants. Donat que disposem de la distància de seguretat,  no sembla imprescindible, però aconsellem que en portin una penjada del coll per a moments puntuals i sortides al parc.

Podeu trobar-ne per nens, xules i reutilitzables aquí i a altres webs:
https://compremacasa.cat/garrotxa/ceciferrero/producte/mascaretes-infantils-reutilitzables/

fever

PROTOCOL D'ARRIBADA AL PASSADÍS

Hem transformat el passadís d’entrada en una mena de “túnel de rentat”.

Les famílies que acompanyin menors hauran  d’esperar el seu torn i mantenir la distància de seguretat, pujant d’una en una en el moment de deixar i recollir infants. 

Els alumnes hauran d’acceptar  procés on mesurem la febre amb un termòmetre frontal, desinfectem les mans i també les sabates amb les catifes.

Important! Els alumnes  de casal en aquest procés deixaran les sabates en un moble de l’entrada.  

mans

NETEJA DE MANS

Aquesta és la part més fàcil.

Disposem de diversos productes desinfectants: gel hidroalcohòlic , alcohol i aigua i sabó.

No caldrà portar guants.

Les mans es rentaran a l’arribada i cada canvi d’activitat i s’assecaran amb paper.

SI TENS DUBTES o SUGGERIMENTS

Whatsapp 699 815 185

labullidora@labullidora.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad