Coworkers · En construcció

EN CONSTRUCCIÓ

Aina Monfort

SUPORT PSICOLÒGIC I PSICOTERÀPIA

Psicòloga col·legiada núm. 18571 al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Especialista en Drogodependències i Teràpia Breu estratègica. Joves i Adults.

Carme Freixas

PSICÒLOGA CLÍNICA I ORIENTADORA PROFESSIONAL

Llicenciada en Psicologia per la UAB. Títol Oficial de Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica pel Ministeri d’Educació i Ciència.  Col·legiada núm. 8.746 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Especialista en EMDR (nivell II). Màster en Teràpia Cognitiva i Social per la UB. Postgrau en Hipnosi Clínica per la UB. Formació i llarga experiència en Violència de Gènere. Formació en Teràpia Breu Estratègica, Teràpia familiar i de Parella. Formació Col·legial com a Pèrita Forense. Llarga experiència com a preparadora d’opositors i opositores de Mosso d’Esquadra i Bombers de la Generalitat de Catalunya i Bombers de l’Ajuntament de Barcelona.

Anna Tort

ARTTERAPEUTA

Artterapeuta, membre professional de Grefart. Diploma en Ed. Infantil, Postgrau en Artteràpia i Màster Integratiu en Artteràpia, per la UdG. Artterpeuta a l’Instiut Barcelona-Congrés, i artterapeuta-investigadora a l’Instiut Escola Turó de Roquetes. Tutora del D.Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia de la FUdG. Consulta privada amb infants, adolescents i adults, a la província de Girona.

Inés Fernández

PSICÓLOGA

Associació GREFART

ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D'ARTTERAPEUTES

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad