Coworkers 2022-23

Si vols instal·lar la teva consulta al Coworking de La Bullidora aquest curs 2022-23, posa’t en contacte amb nosaltres al Whatsapp 699 815 185. 

Compartim molt més que un espai!

Elisenda Fusté

ARTTERAPEUTA

Artterapeuta, coach familiar i terapeuta Gestalt.

Com a psicoterapeuta, ofereixo un espai de benestar i creixement personal, on acompanyo a les persones a fer el bonic camí cap a ells mateixos. Som-hi?

 Els dimecres a La Bullidora

Anna Tort

ARTTERAPEUTA

Artterapeuta, membre professional de Grefart. Diploma en Ed. Infantil, Postgrau en Artteràpia i Màster Integratiu en Artteràpia, per la UdG. Artterpeuta a l’Instiut Barcelona-Congrés, i artterapeuta-investigadora a l’Instiut Escola Turó de Roquetes. Tutora del D.Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia de la FUdG. Consulta privada amb infants, adolescents i adults, a la província de Girona.

Paula Llorenç

PSICÒLOGA CLÍNICA

Psicòloga General Sanitària amb número de col·legiada 24.751, Terapeuta EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) amb formació avançada en EMDR i Emergències i Dissociació. Màster per especialitzar-me en l’Atenció Psicològica en Crisis i Emergències.
 
Consulta de psicoteràpia individual. 
Els dilluns a La Bullidora.

Associació GREFART

ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D'ARTTERAPEUTES

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad