La Bullidora d'Estiu 2020 · Cursos Intensius Estiu · Casals Girona

4/05/2020 Hola! Després d’avaluar les noves fases de desconfinament, normatives d’higiene i distanciament, a La Bullidora ja estem a punt per poder garantir la seguretat de tots, professor i alumnes, i obrir presencialment a partir de l’1 de Juny . PROTOCOLS COVID-19 DE L’ESCOLA 

IMPORTANT! Per poder complir amb la distància de seguretat hem reduït les ratios de grups i creiem millor BAIXAR EL CASAL JOVE A LA TARDA.  D’aquesta manera l’horari de Juliol queda:

MATÍ: Casal KIDS de 9:30h a 17h

TARDA: CASAL JOVE  de 16:30h a 20:30h   + Escola d’Art  de 17h a 19h #entretotsensensortirem

CASAL ESTIU  2020  · KIDS de 3 a 12 anys 

(al juliol només queden 2 places disponibles)

Aquest serà un estiu molt especial. Un temps per sortir d’un espai i abraçar-ne d’altres. Probablement hi haurà eufòria, però també moments per re-visitar, preguntar-nos i poder expressar com ens ha construït aquesta experiència, per crear el futur sense por.

Des de La Bullidora  ens proposem com sempre atendre allò que els alumnes i participants ens portin. Escoltar-ho i acompanyar-ho de la millor manera possible, per això ja hem començat a adaptar la metodologia del casal i els altres espais de creació. Ja tenim ganes de veure-us!

nota: Les tarifes del dossier s’aplicaran durant tot l’estiu 

DOSSIER COMPLERT     ·    FITXA DE PRE-INSCRIPCIÓ   · TARIFES I FACILITATS DE PAGAMENT

CASAL JOVE · TARDES JULIOL I AGOST!!

(Places disponibles) Per a majors de  11-12 anys fins a 18 anys, interessats en aprendre tècniques de les arts plàstiques i creativitat.

NOTA: Per la situació actual de desconfinament ens veiem obligats a proposar horari de tardes per el Casal Jove. Hem abaixat
les ratios de grups. Estaran més amples i més tranquils. 
Venta per setmanes o més sencer.

INFORMACIÓ  ·  FITXA PRE-INSCRIPCIÓ

 

ESCOLA D’ART · TARDES JULIOL I AGOST

(estem pendents del mes de Juny)

Per a adults i majors de 10 anys molt interessats en aprendre tècniques artístiques.

De 17h a 19h de la tarda de dilluns  divendres.

Venta per setmanes o més sencer.

Per aprendre tècniques d’arts plàstiques: aquarel·la, oli Cobra, acrílics, tècnica mixta, dibuix artístic, proporcions, perspectiva, color i clarobscur.

Aquest espai disposa de dos grups simultanis de 6 places, organitzats per edats.

nota: Les tarifes del dossier s’aplicaran també al mes de Juny. 

MÉS INFORMACIÓ  ·  FITXA PRE-INSCRIPCIÓ

 

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica