KIDS – Casal 30 Agost a 10 Setembre 2021

140,00330,00

Què viuràs aquí amb nosaltres? 

Un espai tranquil i dinàmic, de creació i formació,  basat en l’experimentació, la llibertat creativa i la improvisació en un entorn protegit i guiat per a professionals artistes i artterapeutes especialistes en creació plàstica i escènica. Propostes creatives, tallers emocionals i emocionants, poesia, contes i titelles, pintura, fang, dibuix, invents…

De 3 fins als 12 anys. 

Si voleu inscriure-us a més d’un paquet, la web us demanarà introduir les dades de l’alumne cada vegada.

IMPORTANT!  Llegiu més avall i el dossier siusplau!

PETIT DOSSIER INFORMATIU

MESURES COVID

 

IMPORTANT!  Si us plau llegiu més avall i el dossier informatiu per conèixer horaris, continguts, descomptes i altres informacions rellevants.

Neteja

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

Benvolguts/es,  gràcies per interessar-vos pel nostre casal. Els qui sou habituals, veureu que degut a la pandèmia ens hem adaptat a la nova situació i la matriculació s’ha vist simplificada.  Si necessiteu alguna combinació de dates que no es corresponen amb la oferta de la web, si us plau envieu un e-mail a labullidora@labullidora.com . Per reducció del personal d’oficina també hem simplificat el procés de pre-inscripció a directament inscripció. En cas de confinament es podran recuperar els dies mentre el casal estigui obert i disposem de places.

Per mantenir al màxim el nostre propi grup bombolla, us demanem que prioritzeu inscripcions més llargues a poder ser. I no podrem acceptar l’assitència per dies solts.  En cas que us sobri algun dia, podeu comprar el pack sencer i no assistir dies que no pugueu. Però donades les circumstàncies aquest any no es realitzaran devolucions per cancel·lacions que es produeixin posteriorment a 15 dies abans de l’inici de la inscripció.  Per motius de confinament intentarem permutar els dies en cas que tinguem places lliures. Teniu els detalls al dossier.

El CUPÓ DE DESCOMPTE PER GERMANS el podeu sol·licitar abans de realitzar la inscripció via Whatsapp o e-mail.

Per qualsevol dubte, podeu enviar un e-mail a labullidora@labullidora.com o enviar un Whatsapp al 699 815 185.

DOSSIER INFORMATIU

En cas de cancel·lació per part de l’alumne es reemborsarà el 100% de l’import si aquesta es produeix abans de quinze dies de l’inici de l’activitat. Si es produeix en dates posteriors, es reemborsarà el 40% de l’import doncs el professorat ja haurà estat contractat.

En cas de cancel·lació per part de l’acadèmia, es reemborsarà el total de l’import.

En cas de cancel·lació per confinament COVID, s’haurà de justificar amb certificat mèdic, i es permutaran les dates per unes altres.

Edats

Kids – de 3 a 12 anys

Nombre de plaçes màxim

10 / grup

Nombre de Plaçes mínim

4

Professor

Equip de La Bullidora, Mònica Ferrerós

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Drets d'imatge

Pots sol·licitar que no realitzem cap difusió de les imatges captades durant les classes a través del e-mail a labullidora@labullidora.com

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad