Curs de Ceràmica i Escultura Modelada en fang – amb cocció de peces

30€ matrícula + 20€ material + cuota 55€/mes

Per als qui ens agrada el fang, res és més plaent i relaxant que una estona en silenci dialogant amb aquest material. Sempre dic que és un material obedient doncs es doblega al nostre gust amb facilitat i el sentim amable. Però quan diu no, és no. Demana que el tractem de determinada manera, entenent la seva de ser, la seva essència. I per això disposem de tècniques que utilitzem segons el resultat que pretenem assolir.   O potser no, potser no ens cal crear res concret ni plantejar-nos reptes, potser només volem fluir una estona, saber que ningú ens demana res ni ens avalúa. Deixar que surti allò que portem i el fang ens descobreixi.

Els nens i nenes menors de 10 anys poden realitzar els treballs de ceràmica dins dels Tallers Oberts KIDS. O assistir amb un adult als cursos específics si són majors de 7 anys.

 

Neteja

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

SKU: N/A Categories: ,

En aquest espais de treball amb fang parlarem dels materials i aprendrem tècniques de construcció d’objectes ceràmics.  També portarem les peces a coure a un forn professional. A més, però, seguint la filosofia dels últims 10 anys de La Bullidora no tot serà obeir les indicacions tècniques de la professora. També hi haurà espai per al diàleg i per a les persones que prefereixen treballar en els seus processos escultòrics individuals. Gaudint del material i expressant allò que surti.

· Realitzarem peces amb torn de sobretaula manual. (no amb torn elèctric)

· Aprendrem tècniques de modelat escultòric d’extracció, incorporació i deformació.

· Construcció per planxes.

· Construcció per xurros.

· Unió de peces i barbutina

· Buidatge de peces.

· Possible visita al forn (seg0ns interès)

Materials inclosos

Tots els materials es troben inclosos en el preu

Període lectiu

1 d'Octubre a 15 de Juny

Edats

ADULTS, JOVES, Majors de 11 anys, Majors de 65

Professor

Mònica Ferrerós

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Realitzant el pagament acceptes

Que el compromís d'assistència és trimestral malgrat facilitem els pagaments en mensualitats, i que es renova automàticament., Que la baixa de la matrícula es podrà únicament dur a terme al final del trimestre, amb un avís previ de 15 dies abans d'acabar el trimestre.

Drets d'imatge

Pots sol·licitar que no realitzem cap difusió de les imatges captades durant les classes a través del e-mail a labullidora@labullidora.com

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

També us recomanem…

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad