Dibuix Digital

64€/mes + 30€ matrícula

Si vols aprendre a dibuixar digitalment, amb el PROCREATE, aquest és el teu curs!

Agafa la tablet  iPad o Samsung, instal·la el Procreate i matricula’t. Aprendràs els primers passos per a realitzar tot tipus d’il·lustracions digitals, amb consells, trucs i tècniques. Línia, color, capes… és la millor eina per a crear sense límits. A més aprendràs a exportar els teus treballs en diferents formats i a optimitzar-los per a imprimir.

Amb en Xavier Gironès, Il·lustrador publicitari. Les imatges són obra del professor i es troben subjectes a drets d’imatge.

Limpiar

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

Edats

Majors de 11 anys

Professor

Xavier Gironès

Període lectiu

del 15 de Setembre al 15 de Juny

Nombre de Plaçes mínim

6

Nombre de plaçes màxim

10 / grup

Materials inclosos

La tablet i el programa Procreate l'ha de portar l'alumne. Altres materials com papers, llàpissos o altres es troben inclosos en la cuota.

Realitzant el pagament acceptes

Que el compromís d'assistència és trimestral malgrat facilitem els pagaments en mensualitats, i que es renova automàticament., Que la baixa de la matrícula es podrà únicament dur a terme al final del trimestre, amb un avís previ de 15 dies abans d'acabar el trimestre.

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

Drets d'imatge

Pots sol·licitar que no realitzem cap difusió de les imatges captades durant les classes a través del e-mail a labullidora@labullidora.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad