Espai de Cómic, Manga i Il·lustracions personals

30€ matrícula + 30€ materials + cuota 60€/mes

Si t’agrada l’estètica dels còmics americans, europeus o japonesos aquest és el teu espai.  Podràs recrear els teus personatges i escenes preferides, o dissenyar els teus. Millorar en proporcions del cos humà, escenes i acabats gràfics.  Exploraràs diferents formats: tipus portada, pòsters o vinyetes. I aprendràs tècniques convencionals o explorar noves textures i formats més pictòrics i atrevits. Amb blanc i negre o color.

Amb en Pep Vilarassau, ja el coneixeu dels Tallers Joves de l’estiu!

 

Places disponibles!

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

Primer pago: 1 gener 2022

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Realitzant el pagament acceptes

Que el compromís d'assistència és trimestral malgrat facilitem els pagaments en mensualitats, i que es renova automàticament., Que la baixa de la matrícula es podrà únicament dur a terme al final del trimestre, amb un avís previ de 15 dies abans d'acabar el trimestre.

Escull Horari

Dilluns de 17h a 18:30h, Dimarts de 18h a 19:30h

Nombre de plaçes màxim

10 / grup

Nombre de Plaçes mínim

6

Professor

Pep Vilarassau

Període lectiu

del 15 de Setembre al 15 de Juny

Materials inclosos

· Materials: Els materials bàsics estan inclosos a la quota. A l'inici de curs s'entrega una carpeta A3 i un bloc de dibuix A4, Excepte: Papers superiors a mida DIN A3 i altes qualitats, pintures a l'oli, acríliques, teles i bastidors i retoladors i genèrics de qualitat professional., Per un treball més professional es recomana portar aquarel·les pròpies doncs a l'escola són compartides.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad