ARTTERÀPIA – Grup d’artteràpia per a dones. MATÍ PRESENCIAL

80€/mes · matrícula gratuïta

Us proposem un grup d’artteràpia per a dones majors de 40 anys que senten que els pot resultar beneficiós un període de teràpia a través de l’art.  Els motius pels quals una persona pot voler entrar en un procés artterapèutic són múltiples i molt personals: creixement personal, superació de moments i/o situacions difícils, revisió del passat, estrès, insomni… o integració i expressió de les noves circumstàncies COVID-19.

Aquest espai és totalment confidencial. No cal saber dibuixar ni disposar de cap coneixement artístic.

CURS D’OCTUBRE A JUNY / 1 sessió d’hora i mitja per setmana / màxim 6 participants

Limpiar

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

IMPORTANT: Ara només se't carregarà la matrícula. La quota t'arribarà dins el període corresponent.

SKU: N / A Categories: , ,
Si vols saber més sobre l’artteràpia:

Àrea Artteràpia

 

L’ARTTERAPEUTA:   Anna Tort

L’Anna Tort té més de 8 anys d’experiència professional com a artterapeuta en pràctica privada amb nens, adolescents i adults. És professora i tutora de pràctiques  del Postgrau y Màster Integratiu en Artteràpia de la Fundació Universitat de Girona (FUdG). És membre professional de l’associació Grefart d’artterapeutes professionals. Diplomada en Ed. Infantil, disposa del Postgrau i el Màster Integratiu en Artteràpia per la UdG. Amb experiència professional amb nens i adolescents. Compromesa amb la investigació, interesada en els context escolar i la formació de docents.

Temàtica general

Artteràpia.

Tècniques que s'utilitzaran

Tot tipus de llenguatges artístics i materials plàstics, literaris i poètics, etc.

Metodologia

La sessió d'artteràpia consta d'un escalfament, un temps de producció i un tancament per a poder comentar la sessió en cas que sigui pertinent.

Recomanat per a

Dones adultes majors de 40 anys

Professor

Anna Tort – artterapeuta

Període lectiu

d'octubre a juny

Escull Horari

dimarts matí d' 11:00 a 12:30

Modalitat hores lectives

1 sessió d'1hora i mitja a la setmana

Nombre de plaçes màxim

6 / grup

Nombre de Plaçes mínim

4

Observacions:

En cas que no s'arribi al nombre mínim d'alumnes per obrir un horari concret ens posarem en contacte per oferir altres horaris.

Materials inclosos

· Tots els materials es troben inclosos en la quota.

Nota

Si teniu dubtes podeu enviar un e-mail a labullidora@labullidora.com o enviar un whatsapp breu al +34 699 815 185

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Drets d'imatge

Pots sol·licitar que no realitzem cap difusió de les imatges captades durant les classes a través del e-mail a labullidora@labullidora.com

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad