TALLER D’EXPRESSIÓ EMOCIONAL – Joves i Adults

30€ matrícula + 40€ materials + cuota 60€/mes

Places disponibles!

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

Primer pago: 1 gener 2022

Categories: ,

Per totes aquelles persones que voleu gaudir d’una estona a la setmana sense pressió, sense pensar, connectades amb vosaltres mateixes. Crear sí, però no cal dibuixar ni expressar-se a través de realisme – si algú vol ho podrà fer, clar. I sí, es pot. Potser ara no ho veus però quan hi siguis tot esdevindrà més fàcil i fluït.

Treballarem amb materials variats: tèxtils, artístics, constructius i també la paraula, la música, el cos. No pretenem arribar enlloc, ni assolir objectius, volem compartir una estona de creació que s’anirà definint poc a poc a mida d’escoltar-nos endins i entre nosaltres.

Es tracta d’un espai dedicat a cuidar la nostra salut mental de forma preventiva. NO es tracta d’un espai artterapèutic en el sentit “curatiu” de la paraula. És a dir, si sents que tens una dificultat greu, millor que ens demanis un artterapeuta especialitzat.

Matins o tardes, amb joves o només adults, l’ambient serà relaxat i repectuós.

Edats

ADULTS, Majors de 11 anys

Tècniques que s'utilitzaran

No cal saber dibuixar ni disposar de coneixements artístics de cap tipus., Tot tipus de llenguatges artístics i materials plàstics, literaris i poètics, etc.

Materials inclosos

· Tots els materials es troben inclosos en la quota.

Professor

Mònica Ferrerós

Nombre de Plaçes mínim

5

Nombre de plaçes màxim

8 a 10 / grup

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad