Tallers Oberts ADULTS – El teu espai, al teu ritme. PRESENCIAL

a partir de 60€/mes · matrícula 25€ · materials 30€

T’oferim un racó de món sense classes magistrals, nivells, ni exàmens on cada alumne desenvolupa els seus projectes personals i aprèn en la mesura en que ho necessita. Compartim espai, temps i passió per les arts plàstiques mentre cadascú aborda la tècnica que li interessa.

Podràs consultar dubtes concrets, programarem junts un recorregut didàctic tècnic concret o podràs dedicar el taller a la expressió, experimentació i descoberta.

A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE FINS AL 15 DE JUNY / vacances segons calendari escolar

Limpiar

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

IMPORTANT: Ara només se't carregarà la matrícula. La quota t'arribarà dins el període corresponent.

SKU: N / A Categories: ,
Si t’agrada expressar-te amb el dibuix i la pintura. Si ets creatiu a tope o si no ho ets gens. Si t’agraden les professions artístiques i creatives. Si vols millorar la teva tècnica de representació de cos humà o perspectiva. Si t’agraden els còmics, el manga, els tatoos, l’art urbà i els grafitis, la il·lustració, els videojocs, l’arquitectura, la moda i el disseny en general.  Si no t’agrada que t’agobiin o si vols conèixer gent com tu de Girona i rodalies. Tant si t’avorreixes sol a casa com si no….potser que vinguis a probar!

QUÈ POTS ACONSEGUIR AMB AQUEST CURS?

 • Segons l’edat que tinguis i la teva forma d’entendre les arts plàstiques, podràs escollir entre centrar-te en el realisme o descobrir altres formes d’expressió.
 • Podràs posar-te en contacte amb les ganes de crear les teves pròpies idees i anar forjant el teu estil propi.
 • Augmentaràs la teva capacitat d’observar amb detall la realitat que t’envolta i comprendre-la millor.
 • I també la capacitat d’observar-te a tu mateix, el que ets i sents, i cap a on et projectes.
 • Obriràs el teu pensament.
 • Practicaràs la coordinació cap-mans.
 • Coneixeràs nous artistes.
 • Coneixeràs diferents tècniques artístiques i aprendràs a fer-les teves.
 • Estimularàs les capacitats d’assaig-error i integraràs la frustració com a part del procés de creació.
 • Milloraràs la presa de decisions, l’autonomia, l’autoestima i la flexibilitat de pensament.
 • I podràs parlar i comentar tot allò que et passi als professors amb la tranquil·litat de saber que t’escoltaran sense jutjar-te.
Temàtica general

En aquest espai parlem de tots els temes relacionats amb els processos de creació i de totes les tècniques que siguin d'interés dels alumnes., Us escoltem i acompanyem el vostre procés.

Tècniques que s'utilitzaran

acrílic, aquarel·la, carbonet, collage, fang, llapis de colors, llapis grafit, maquetes, oli, pastel, tècnica mixta, tempera, tinta xinesa

Metodologia

Cada alumne abordarà els exercicis segons el seu nivell i el professor adaptarà les propostes al moment d’ aprenentatge i els interessos de cada persona., Es potenciarà la creació d'idees pròpies., També es comentaran artistes significatius.

Recomanat per a

ADULTS ( 16 a 125 anys)

Professor

Mònica Ferrerós, Oriol Tuca, Pep Vilarassau, segons horari

Període lectiu

del 15 de Setembre al 15 de Juny

Escull Horari

Dijous Vespre 19:45h a 21:45, Dimarts Matí de 10:00 a 12:00, Dimarts tarda de 16:00 a 18:00, Dimecres Matí de 10:00 a 12:00, Dissabte Matí de 10:00 a 12:00, Si necessites un altre horari envia'ns un mail i proposa!

Modalitat hores lectives

MODALITAT 2H · 1 classe / setmana de 2h, MODALITAT 4H · 2 classes / setmana de 2h cadascuna

Nombre de plaçes màxim

8 a 10 / grup

Nombre de Plaçes mínim

4

Observacions:

En cas que no s'arribi al nombre mínim d'alumnes per obrir un horari concret ens posarem en contacte per oferir altres horaris.

Materials inclosos

· Materials: Els materials bàsics estan inclosos a la quota., Excepte: Papers superiors a mida DIN A3 i altes qualitats, pintures a l'oli, acríliques, teles i bastidors i retoladors i genèrics de qualitat professional.

Nota

Si teniu dubtes podeu enviar un e-mail a labullidora@labullidora.com o enviar un whatsapp breu al +34 699 815 185

Realitzant el pagament acceptes

·Que els alumnes de Cursos Anuals podran recuperar les classes en cas d' absències per motius personals dins el mateix curs escolar sempre que els altres grups similars disposin de places lliures., Que el compromís d'assistència és trimestral malgrat facilitem els pagaments en mensualitats, i que es renova automàticament., Que la baixa de la matrícula es podrà únicament dur a terme al final del trimestre, amb un avís previ de 15 dies abans d'acabar el trimestre.

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Drets d'imatge

Pots sol·licitar que no realitzem cap difusió de les imatges captades durant les classes a través del e-mail a labullidora@labullidora.com

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad