Tallers Oberts JOVES – El teu espai, al teu ritme. PRESENCIAL o ONLINE

64€/mes · matrícula 30€ · materials 30€

Aquí tens un racó de món per a poder descobrir l’artista creador que portes dins. Sense classes magistrals, nivells, ni exàmens, cada alumne desenvolupa els seus projectes personals i aprèn en la mesura en que ho necessita. Amb vocació d’assentar coneixements que seran bàsics per al teu desenvolupament personal i professional.

PROMOCIÓ PER GRUPS JOVES !!

· Si sou un grup de tres persones o més que us voleu matricular en un mateix dia i horari podeu sol·licitar un cupó de MATRÍCULA GRATUÏTA al Whatsapp de LaBullidora 699 815 185

· Connecta ONLINE! Si vols saber què necessites clica aquí Com ho fem online? 

· També pots venir més d’un dia a la setmana o combinar diferents cursos. Posa’t en contacte amb nosaltres abans d’inscriure’t!

Limpiar

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

SKU: N/A Categoria:
Si t’agrada expressar-te amb el dibuix i la pintura. Si ets creatiu a tope o si no ho ets gens. Si t’agraden les professions artístiques i creatives. Si vols millorar la teva tècnica de representació de cos humà o perspectiva. Si t’agraden els còmics, el manga, els tatoos, l’art urbà i els grafitis, la il·lustració, els videojocs, l’arquitectura, la moda i el disseny en general.  Si no t’agrada que t’agobiin o si vols conèixer gent com tu de Girona i rodalies. Tant si t’avorreixes sol a casa com si no….potser que vinguis a probar!
QUÈ POTS ACONSEGUIR AMB AQUEST CURS?
  • Augmentar la capacitat d’observar amb detall la realitat i comprendre-la millor.
  • Aprendre a dibuixar, esculpir, crear i pensar millor.
  • Conèixer cada cop millor les diferents tècniques i estils artístics.
  • Estimuar les capacitats d’assaig-error i integrar la frustració com a part del procés de creació.
  • Millorar la presa de decisions, l’autonomia, l’autoestima i la flexibilitat.
  • Passar-t’ho superbé tot expressan-te poètica i artísticament!!
  • Participar en projectes de co-creació i intervencions artístiques amb gent nova
Temàtica general

En aquest espai parlem de tots els temes relacionats amb els processos de creació i de totes les tècniques que siguin d'interés dels alumnes., Us escoltem i acompanyem el vostre procés.

Tècniques que s'utilitzaran

acrílic, aquarel·la, carbonet, collage, fang, llapis de colors, llapis grafit, maquetes, oli, pastel, tècnica mixta, tempera, tinta xinesa

Metodologia

Cada alumne abordarà els exercicis segons el seu nivell i el professor adaptarà les propostes al moment d’ aprenentatge i els interessos de cada persona., Es potenciarà la creació d'idees pròpies., També es comentaran artistes significatius.

Recomanat per a

JOVES (12 a 18 anys)

Professor

Mònica Ferrerós, Oriol Tuca, Pep Vilarassau, segons horari

Període lectiu

del 15 de Setembre al 15 de Juny

Nombre de plaçes màxim

8 a 10 / grup

Nombre de Plaçes mínim

4

Observacions:

En cas que no s'arribi al nombre mínim d'alumnes per obrir un horari concret ens posarem en contacte per oferir altres horaris.

Materials inclosos

· Materials: Els materials bàsics estan inclosos a la quota. A l'inici de curs s'entrega una carpeta A3 i un bloc de dibuix A4, Excepte: Papers superiors a mida DIN A3 i altes qualitats, pintures a l'oli, acríliques, teles i bastidors i retoladors i genèrics de qualitat professional.

Nota

Si teniu dubtes podeu enviar un e-mail a labullidora@labullidora.com o enviar un whatsapp breu al +34 699 815 185

Realitzant el pagament acceptes

·Que els alumnes de Cursos Anuals podran recuperar les classes en cas d' absències per motius personals dins el mateix curs escolar sempre que els altres grups similars disposin de places lliures., Que el compromís d'assistència és trimestral malgrat facilitem els pagaments en mensualitats, i que es renova automàticament., Que la baixa de la matrícula es podrà únicament dur a terme al final del trimestre, amb un avís previ de 15 dies abans d'acabar el trimestre.

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Drets d'imatge

Pots sol·licitar que no realitzem cap difusió de les imatges captades durant les classes a través del e-mail a labullidora@labullidora.com

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad