Tallers Oberts KIDS – Classes d’Art PRESENCIAL

a partir de 52€/mes · matrícula 25€ · materials 30€

Aquí tens un racó de món per a poder descobrir l’artista creador que portes dins. Sense classes magistrals, nivells, ni exàmens, cada alumne desenvolupa els seus projectes personals i aprèn en la mesura en que ho necessita. Amb vocació d’assentar coneixements que seran bàsics per al teu desenvolupament personal i professionals.

IMPORTANT
 • les sessions són de 2 hores però recomanem que els menors de 9 anys realitzin sessions de 1,5 hores a la setmana.
 • recorda que que si t’agrada molt pots assistir més d’un dia a la setmana!

A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE FINS AL 15 DE JUNY / vacances segons calendari escolar

Limpiar

Dades del participant

Si vols matricular més d'un alumne, afegeix aquesta inscripció al carret i torna enrere per omplir el formulari de nou.

IMPORTANT: Ara només se't carregarà la matrícula. La quota t'arribarà dins el període corresponent.

SKU: N / A Categories: ,

En aquest dispositiu de Tallers Oberts els infants treballen per projectes i recorreguts artístics individuals segons l’interès i energia de cadascú.

Els participants més petits, de grups d’infantil, s’acompanyen un xic més i es seleccionen els continguts en funció dels interessos del grup-classe.  Ajustem la introducció de tècniques i de teoria a les temàtiques i materials que resulten més motivadors.

Els alumnes nous començen tocant totes les tècniques que es troben al seu abast: pintura, escultura en fang i plastilina, dibuix, aquarel·la, temperas, pastels, i moltes altres., mentre que els alumnes ja habituals seguiran els camins ja escollits per aprofundir.

QUÈ ACONSEGUIRÀS AMB AQUEST CURS?

 • Segons l’edat que tinguis i la teva forma d’entendre les arts plàstiques, podràs escollir entre centrar-te en el realisme o descobrir altres formes d’expressió.
 • Podràs posar-te en contacte amb les ganes de crear noves i belles realitats.
 • Augmentaràs la teva capacitat d’observar amb detall la realitat que t’envolta i comprendre-la millor.
 • I també la capacitat d’observar-te a tu mateix, el que ets i sents, i cap a on et projectes.
 • Obriràs el teu pensament.
 • Practicaràs la coordinació cap-mans i potenciaràs les motricitats tot dibuixant i esculpint millor.
 • Coneixeràs diferents tècniques artístiques i aprendràs a fer-les teves.
 • Estimularàs les capacitats d’assaig-error i integraràs la frustració com a part del procés de creació.
 • Milloraràs la presa de decisions, l’autonomia, l’autoestima i la flexibilitat de pensament.
 • I tot plegat mentre ens ho passem superbé!!

La intenció és divertir-nos i provocar l’actitud creadora posant a funcionar totes les capacitats que aquesta actitud demana. T’hi esperem!

Temàtica general

Creativitat i expressió lliure individual i simbòlica a través de les arts., Tècnica adequada a cada procés d'aprenentatge., Us escoltem i acompanyem el vostre procés.

Tècniques que s'utilitzaran

acrílic, aquarel·la, carbonet, collage, fang, llapis de colors, llapis grafit, maquetes, oli, pastel, tècnica mixta, tempera, tinta xinesa

Metodologia

Cada alumne abordarà els exercicis segons el seu nivell i el professor adaptarà les propostes al moment d’ aprenentatge i els interessos de cada persona., Es potenciarà la creació d'idees pròpies., També es comentaran artistes significatius.

Recomanat per a

KIDS infantil (+3anys), KIDS PRIMÀRIA (entre 6 i 9)

Professor

Mònica Ferrerós, Oriol Tuca, Pep Vilarassau, segons horari

Període lectiu

del 15 de Setembre al 15 de Juny, Recordar que l'horari dels tallers presencials pot ser flexible dins la franja d'obertura.

Escull Horari

Dijous Tarda entre 17:00 i 19:30h, Dilluns Tarda entre 17:00 i 19:30h, Dimarts Tarda entre 17:00 i 19:30h, Dimecres Tarda entre 17:00 i 19:30h, Dissabte Matí de 10:00 a 12:00, Divendres Tarda entre 17:00 i 19:30h

Modalitat hores lectives

MODALITAT 1,5H · només <9 anys · 1 classes / setmana de 1,5h, MODALITAT 2H · 1 classe / setmana de 2h, MODALITAT 3H · 2 classes / setmana de 1,5h cadascuna, MODALITAT 4H · 2 classes / setmana de 2h cadascuna

Nombre de plaçes màxim

8 a 10 / grup

Nombre de Plaçes mínim

4

Observacions:

En cas que no s'arribi al nombre mínim d'alumnes per obrir un horari concret ens posarem en contacte per oferir altres horaris.

Materials inclosos

· Materials: Els materials bàsics estan inclosos a la quota., Excepte: Papers superiors a mida DIN A3 i altes qualitats, pintures a l'oli, acríliques, teles i bastidors i retoladors i genèrics de qualitat professional.

Nota

Si teniu dubtes podeu enviar un e-mail a labullidora@labullidora.com o enviar un whatsapp breu al +34 699 815 185

Realitzant el pagament acceptes

·Que els alumnes de Cursos Anuals podran recuperar les classes en cas d' absències per motius personals dins el mateix curs escolar sempre que els altres grups similars disposin de places lliures., Que el compromís d'assistència és trimestral malgrat facilitem els pagaments en mensualitats, i que es renova automàticament., Que la baixa de la matrícula es podrà únicament dur a terme al final del trimestre, amb un avís previ de 15 dies abans d'acabar el trimestre.

COVID-19

Assistint als cursos presencials de La Bullidora accepteu complir amb le mesures d'higiene aquí especificades https://labullidora.com/covid-19/, També comporta acceptar la Declaració Responsable.

Drets d'imatge

Pots sol·licitar que no realitzem cap difusió de les imatges captades durant les classes a través del e-mail a labullidora@labullidora.com

LOPD

En compliment de la LOPD les vostres dades seran guardades en un fitxer registrat. Podeu accedir als vostres drets de modificació i cancel·lació a través de l'e-mail labullidora@labullidora.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad