El Projecte

” La Bullidora és un centre dedicat a la realització d’activitats educatives, terapèutiques i formatives encaminades a desenvolupar la capacitat creadora de l’esser humà i la seva seva aplicació en els diferents àmbits de la vida.

Està format per un equip de professionals compromesos amb les persones i rigorosos amb el seu propi procés de creixement i aprenentatge, que pretén oferir eines i experiències transformadores que facilitin a petits i grans l’ ofici de viure.

La Bullidora és un projecte innovador d’emprenedoria que va néixer en moments aparentment adversos, 2011-12, però en els que també creixia l’ interès social per l’ optimisme, la creativitat, el treball de les emocions i l’ auto-coneixement seriós de les pròpies capacitats de millora a fi de connectar amb les ganes de fer coses.

Poc a poc, a partir del diàleg amb els clients, hem anat construint i modificant plegats la proposta inicial fins arribar al que és ara La Bullidora: Una Escola d’Art amb vocació professionalitzadora, un centre d’Artteràpia i psicologia, i una àrea dedicada a la formació en i amb Creativitat i Emocions. I ja no ens quedem només a casa, també anem a fer extraescolars on ens ho demanen i tallers de formació per equips a Entitats i Empreses. 

La Bullidora és una actitud activa, positiva, treballadora, gestora i perseverant. Però sobretot una actitud d’agraïment a totes les persones que han cregut i creuen en el projecte, ens han donat suport des del primer dia i segueixen col·laborant amb nosaltres.

Gràcies per les mirades plenes de confiança i els somriures d’orella a orella.”

Monica Ferreros

Mònica Ferrerós

Responsable de LaBullidora

 

NOTÍCIES:  Si vols rebre informació periòdica de les nostres activitats, envia un e-mail amb l’assumpte Newsletter a labullidora@labullidora.com i t’inclourem a la nostra llista de distribució.

 

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica