Equip

Mònica

Mònica Ferrerós

 

PROFESSORA · ARTISTA · ARTTERAPEUTA

Emprenedora i responsable de La Bullidora. És artista plàstica, professora i artterapeuta. La seva formació inclou entre altres: Llicenciatura en Belles Arts(UB), CAP(UPC), Postgraus en “Geometria Gràfica i Sistemes de representació” (UPC) i en “Història i anàlisi del s.XX”(UB), el Màster Integratiu en Artteràpia (UdG), Cursos varis de formació per a formadors (UPC) i també formació en SEO, SEM (UPF) i AutoCAD.

Ha estat professora a la E.S.O., Batxillerat, C.O.U., Cicles Formatius i Universitat, en assignatures de Visual i Plàstica, Volum, Dibuix Tècnic i Semiòtica entre altres. També s’ha desenvolupat en el món de l’empresa a Barcelona, dins l’àmbit de l’interiorisme, el disseny de mobiliari en punt de venda i PLV per marques d’alta perfumeria. Ha ocupat càrrecs en departaments comercials i de marketing digital.

No es cansa ni de descobrir ni de crear. Després de conèixer el món de l’educació formal i el món de l’empresa – i sobreviure-, sent com n’és d’imprescindible disposar d’espais de creació íntima, emocional i poètica. Per afavorir l’autoconeixement i la millora de la relació amb el món que ens envolta. Siguent el camí de la vida imprevisible com és, ens convé situar-nos-en creadors flexibles.

Actualment és membre de l’associació GREFART d’Artterapeutes Professionals, que forma part de la FEAPA, i també de l’AGE, Associació Gironina d’Empresàries.

Àlvaro Prats

Àlvaro Prat

 

ARTTERAPEUTA · ESPECIALISTA EN DANSA-TEATRE

Llicenciat en Filosofia i Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona. Mestratge en Artteràpia per la UVic/AEC. Postgrau en Expressió-Comunicació, Llenguatges i Interculturalitat en la Pràctica Socioeducativa per l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. Format en arts escèniques amb diferents mestres al Regne Unit i Barcelona. Durant més de 15 anys ha treballat en entorns educatius com a docent a Secundària i Educació Especial i ha produït obres en l’àmbit de la performance, la dansa i el teatre, en solitari i en col·laboració amb artistes nacionals i internacionals. Actualment segueix amb les seves produccions artístiques; imparteix cursos de dansa-teatre, performance i tècniques d’improvisació; col·labora amb diferents centres universitaris (UdG, INEFC, EUSES) en formacions d’Artteràpia i Arts Aplicades a l’àmbit educatiu, social i sanitari; i exerceix com artterapeuta professional. El seu enfocament vital i professional s’enfoca cap a l’ús de les arts com a eines de qüestionament, activació i transformació individual i social.

Oriol

Oriol

 
Col·laborador puntual de La Bullidora.
Ha cursat el Grau Universitari en Arts i Disseny de l’Escola Massana a Barcelona. Està especialitzat en il•lustració per l’Escola d’Arts i Oficis Llotja. Format en gravat calcogràfic al taller Artcontraprova amb la mestre gravadora Clara Oliva, i deixeble de l’artista Josep Mª Cabané en la tècnica de pintura a l’oli. Realitza obra pictòrica i gràfica en el seu propi taller per a diverses galeries d’art i particulars i treballs d’il•lustració per a editorials. És especialista en anatomia del cos humà, il•lustració creativa i muralisme i noves tendències. I porta dos anys a La Bullidora especialitzat en els més joves.
 

 

PEP


 

ARTISTA PLÀSTIC, DIBUIXANT i IL·LUSTRADOR

En Pep ha estudiat Batxillerat Artístic i Belles Arts a Sevilla. Realitza obra privada per encàrrec i col·labora en diversos projectes com a il·lustrador. Té alguns llibres publicats. A La Bullidora és l’especialista en materials i tècniques clàssiques, i acompanya classes de pintura a l’oli i a l’acrílic, aquarel·la, pastels, dibuix grafit i carbonet, llapis de fusta, retoladors, tinta xinesa entre altres.

Li interessaà l’academicisme i també els moviments d’avantguarda del segle XX. El seu hàbitat natural és el dibuix en totes les seves dimensions des del clàssic hiperrealisme, surrealisme, fins a la il·lustració més futurista, en color i blanc i negre. La precisió i la calma són els seus talents més apreciats com a professor. El podeu trobar a l’escola d’art sobretot portant els grups d’adults i joves, però també alguns petits.

MARIA


 

La Maria ha estudiat il·lustració a l’escola JOSO de Barcelona. Es dedica principalment al disseny i realització de tatuatges tot i que també il·lustra. A La Bullidora és l’especialista en il·lustració creativa i còmic manga. Acompanya joves i peques sobretot. La seva arma secreta és la positivitat i el somriure! Amb ella pots deixar anar la imaginació, inventar nous personatges o aprendre a dibuixar ulls, nassos, cabells, vestuari i cares, o el cos sencer! També et pot acompanyar en diferents tècniques pictòriques i amb el fang.

Coneix diferents estils d’il·lustració japonesa com el Kawaii, l’europeu, el japonès i els superherois americans: Marvel i DC. Si vols aprendre a dissenyar tattoos pots preguntar-li sobre Blackwork, Geométrics, Puntillisme, Trash Polka, Watercolour tattoo, Old School style o tradicional americà, neotradicional, i New School.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica