Treballa amb nosaltres!

Guardem amb cura i agraïm de tot cor tots els currículums que ens arriben de persones amb vocacions com la nostra. I com que de tant en tant cerquem professionals per a feines concretes o de poques hores, us volem explicar les ofertes de feina actuals que tenim i també els requisits més habituals que demanem encara que no sigui de forma inmediata.

Per tant, envia’ns el currículum o la teva proposta si…

OFERTES DE FEINA PER A PROFESSORS A GIRONA

a partir de Setembre-Octubre

1- Professor/a de Dibuix Còmic a Girona: Amb molt bon nivell de coneixements generals sobre els gèneres Còmic Europeu, Còmic Americà i, sobretot, Còmic Manga. Amb vocació per la docència i ganes de fer brillar als nous artistes. Si ets Llicenciat en Belles Arts i tens experiència com a docents molt millor. 

2- Professor/a d’Art, Dibuix, Pintura i Modelat:  amb la Llicenciatura en Belles Arts i experiència com a docent.

 

PER ESTAR A LA NOSTRA BASE DE DADES O PER TREBALLAR puntualment

1- Si ets especialista o professional en alguna disciplina o tècnica concreta dins l’àmbit de les arts plàstiques i/o escèniques i creus que la teva experiència pot nodrir als joves.

2 – Si ets Llicenciat en Belles Arts i disposes de formació en Artteràpia, psicologia o similar i d’experiència amplia com a docent de les arts. I tens més de 30 anys.

3 – Si ets especialista en Pensament Creatiu o Resolució Creativa de problemes.

4 – Si no compleixes cap d’aquests requisits, però creus que podem col·laborar plegats d’alguna manera, acceptem propostes puntuals.

T’esperem a labullidora@labullidora.com amb l’assumpte “Currículum”

Moltes Gràcies!

 

2 thoughts on “Treballa amb nosaltres!

Deja una respuesta

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica