Els joves majors de 12 anys sovint ja necessiten un espai diferent del d’un casal. I si els agrada l’art o la il·lustració o els graffitis o els tauatges o el còmic o les construccions manuals, poden trobar l’espai adequat a LaBullidora.

Al Juliol oferim Tallers Oberts, amb continguts i horaris totalment personalitzats. Poden venir de dilluns a dijous, matins o tardes segons els sigui més còmode. I fer setmanes intensives o un parell de cops a la setmana.

L’espai els pot servir no només per omplir les hores d’estiu de continguts, sinó com a tastet del que podria ser el curs sencer a l’hivern.

Podeu sol·licitar informació per telèfon o e-mail sense compromís i venir a veure l’espai. Us hi esperem!

Deja una respuesta

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica