FAQs

PREGUNTES FREQÜENTS
Si en tens més envia un mail a labullidora@labullidora.com

Es pot visitar el centre amb cita prèvia sol·licitant cita prèvia via WhatsApp o mail.

A partir de 3 anys si són autònoms per anar al wc. 

Aquest agost 2020 romandrem oberts si tenim prou alumnes que ho sol·licitin abans de finalitzar el mes de juliol. El casal tornarà al setembre.

El nou curs sempre s’inicia el 15 de Setembre i acaba el 15 de Juny. Consulteu la programació d’estiu al web.

 

Si vol aprendre tècnica i creativitat: Tallers Oberts. Si vol un acompanyament més centrat en la millora emocional: El casal “L’Aventura de Crear” o les sessions d’artteràpia.

 

Tots els materials bàsics en tècniques seques i humides. Es troben exclosos: Les pintures acríliques, els olis i les teles. També papers  de format superior  a DIN A-3 i els retoladors professionals.

 

Anem a classes d’anglès quan ja sabem parlar anglès? No, oi? Doncs a classes d’art també s’hi va sense saber-ne. A més, l’art no és tansols realisme, ni tampoc l’objecte resultant. També, i sobretot, és tot allò que sentim, imaginem, descobrim i aprenem mentre el fem.

Ocultar contenido

No, per a ells disposem de sessions d’artteràpia individuals. Art&Emocions i els casals ofereix un espai per millorar petites dificultats inherents al procés de creixement.

 
 

Sí resulta possible viure una experiència tant bonica com aquesta durant el curs d’hivern però sempre que s’incorporin en els grups d’adults doncs en els grups de nens i nenes  preferim no incorporar-hi mares ni pares. 

Sí. Si s’utilitza aiguarràs o disolvents, caldrà que vingui en horari no infantil. O utilitzar olis a l’aigua Cobra.

Realitzem classes de modelat. I anem a coure les peces a un forn professional exterior.
Si teniu més preguntes ens les podeu fer arribar per e-mail a labullidora@labullidora.com

No. No disposem de la maquinària adequada.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad