Hola! Com esteu?
Nosaltres seguim amb les classes online i esperant les indicacions del govern respecte a la reobertura. No sabem quan podrem tornar a obrir però si ens ho permeten, avançarem tots els serveis d’estiu al mes de Juny i obrirem també a l’Agost.

Aquest serà un estiu molt especial. Un temps per sortir d’un espai i abraçar-ne d’altres. Probablement hi haurà eufòria, però també moments per re-visitar, preguntar-nos i poder expressar com ens ha construït aquesta experiència, per crear el futur sense por. Des de La Bullidora  ens proposem com sempre atendre allò que els alumnes i participants ens portin. Escoltar-ho i acompanyar-ho de la millor manera possible, per això ja hem començat a adaptar la metodologia del casal i els altres espais de creació.

En un altre àmbit, per facilitar a tothom la recuperació, hem incorporat un -20% de descompte i facilitats de pagament fraccionat. També reduccions en les ratios dels grups per augmentar les distàncies i mantindrem les mesures d’higiene i protecció que ens recomanen.


Si voleu començar a reservar les vostres places podeu omplir les fitxes d’inscripció mentre esperem les recomanacions de dates d’obertura. No cal que realitzeu encara cap pagament. 


Ja tenim ganes de veure-us!

Mònica Ferrerós

Fundadora i Responsable de La Bullidora

Deja una respuesta

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica