“Hi havia una vegada una dona que estava convençuda que no sabia dibuixar bé, i que no en sabria mai perquè ella no servia per aquestes coses. Però el cor li feia un salt d’alegria i enveja sana cada cop que veia els seus fills, i després als nets, amb una caixa de colors o un tros de plastilina…

¿Com fer per explicar-li que dibuixar bé només és un trosset de tot el que l’art ens ofereix? ¿Com fer per convidar-la a jugar com ho fan els petits i a trobar les seves pròpies vies d’expressió? ¿Com transmetre que, amb un bon acompanyament, li seria beneficiós inclús per al seu benestar personal? I, si volgués, ¿Com fer per explicar-li que de dibuixar bé també en se n’aprèn, que no es tracta d’un talent innat?
L’art acull tothom, com l’esport. Cadascú des dels seus gustos i capacitats. Tan sols cal escoltar el desig, encara que vingui impregnat d’inseguretats i dubtes. Si l’esport fos només per als atletes professionals, no ens permetríem ni anar amb bicicleta! ¿Com és que pensem l’art doncs, com quelcom reservat als elegits?

Hi havia una vegada una dona que va trucar tímidament a la porta de La Bullidora …
…i se li va eixamplar el cor. ”

Mònica Ferrerós

Deja una respuesta

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica