"Un bon artista té deixebles però un bon professor sap tornar-se petit per permetre als alumnes descobrir i construir el seu propi estil." Mònica Ferrerós

Professors

acompanyant persones

PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ

Mònica Ferrerós

Fundadora i responsable
www.monicaferreros.com

PROFESSORA · ARTISTA · ARTTERAPEUTA

Fundadora i responsable de La Bullidora. És artista plàstica, professora i artterapeuta. La seva formació inclou entre altres: Llicenciatura en Belles Arts(UB), CAP(UPC), Postgraus en “Geometria Gràfica i Sistemes de representació” (UPC) i en “Història i anàlisi del s.XX”(UB), el Màster Integratiu en Artteràpia (UdG), Cursos varis de formació per a formadors (UPC) i també formació en SEO, SEM (UPF) i Delineació AutoCAD.

Ha estat professora a la E.S.O., Batxillerat, C.O.U., Cicles Formatius i Universitat, en assignatures de Visual i Plàstica, Volum, Dibuix Tècnic i Semiòtica entre altres. També s’ha desenvolupat en el món de l’empresa a Barcelona, dins l’àmbit de l’interiorisme, el disseny de mobiliari en punt de venda i PLV per marques d’alta perfumeria. Ha ocupat càrrecs en departaments comercials i de màrqueting digital.

No es cansa ni de descobrir ni de crear. Després de conèixer el món de l’educació formal i el món de l’empresa – i sobreviure-, sent com n’és d’imprescindible disposar d’espais de creació íntima, emocional i poètica. Per afavorir l’autoconeixement i la millora de la relació amb el món que ens envolta. Essent el camí de la vida imprevisible com és, ens convé situar-nos com a creadors flexibles.

Actualment, és membre de l’associació GREFART d’Artterapeutes Professionals i també de l’AGE, Associació Gironina d’Empresàries.

ESTELA

COLABORADORA

LLICENCIADA EN BELLES ARTS I IL·LUSTRADORA PROFESSIONAL


Barcelona


Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, decideix recórrer el continent asiàtic en cerca de respostes, combinant els viatges amb estades a Formentera, decideix fer un postgrau en Il·lustració a l’escola de la dona. Des d’aleshores no ha parat! 

Va començar treballant per Lindt Xocolata, va llançar el seu projecte personal “El calendari del bon consumidor” on més endavant el promociona a França. En mans de projectes on el missatge ecològic té un gran pes, publica 3 llibres, i desenvolupa altres activitats treballant per empreses com Dior, Guerlain, Chanel… i fent il·lustracions en directe. 

El gener de 2022 s’instal·la a Girona, on ben aviat comença a organitzar workshops a la terrassa de l’Hotel Ultònia, i més endevant forma part de l’equip de l’escola d’art La Bullidora. 

NORA

LLICENCIADA EN BELLES ARTS 

Girona

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 2022, comença el seu recorregut com artista cursant el Batxillerat Artístic a Girona.

Amb 6 anys de monitoratge infantil i de lleure a l’esquena a partir d’obtenir el títol per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, ha treballat cada any amb infants de diverses edats.

Al llarg de la carrera va estudiar de forma autodidàctica el món dels tatuatges i es va començar a formar per a treballar en aquest àmbit, aconseguint així el títol d’higiènic sanitari per a poder dedicar-se a aquesta professió.

Especialitzada en dibuix i gravat com a itinerari central a la carrera, s’obre portes en el món de l’ensenyament artístic gràcies a La Bullidora.

LIA

COLABORADORA

HISTORIADORA DE LA’RT I ARTTERAPEUTA

Vilassar de Mar

Llicenciada en Història de l’Art a la Universitat de Barcelona a la vegada que cursava Tecnologia i Restauració ceràmica a Faenza, Itàlia. Més endavant va realitzar diversos cursos sobre la psicologia i creativitat per finalment realitzar el Màster en Artteràpia a la Universitat de Nebrija.

Abans d’iniciar la seva carrera com a artterapeuta, duia a terme i continua treballant com a artista ceràmica i restauradora de materials ceràmics, tot això combinat amb diverses conferències i docències a la Universitat de Barcelona i a l’Escola Municipal d’Arts i Oficis i Museu de Ceràmica de Barcelona.

Com a Artterapeuta du a terme espais grupals de creació lliure basats en la neurociència i l’artteràpia en entorns naturals i artteràpia transpersonal per a infants, joves i adults, a la vegada que teràpies individuals i grupals per a famílies, escoles, grups de suport, etc.

Com a tallerista imparteix diversos tallers com per exemple tallers d’estiu per a la creativitat i la motivació per l’aprenentatge, per a infants i joves a partir de 6 anys, tallers propis per a l’estimulació de la creativitat i tallers i extraescolars de ceràmica creativa amb infants, joves i famílies.

A part, l’any 2021 va publicar el seu primer llibre “La Solarización de la Luna” amb l’editorial Autografia.

MAILEN

COLABORADORA

LLICENCIADA COM A PROFESSORA D’ARTS VISUALS

Buenos Aires

Provinent de Buenos Aires, es va graduar com a professora d’Arts Visuals i on va iniciar un recorregut en l’àmbit de la docència artística.

Mentre treballava en la docència va descobrir el món de la il·lustració a partir de treballar pel mercat editorial i per a diverses marques, a la vegada que treballava en els seus projectes artístics.

Va aterrar a Girona, ja farà tres anys, després de realitzar tallers per tot Llatinoamèrica i Espanya.

Juga amb diferents registres i materials – il·lustració, gravat i muralisme- i sempre amb la inquietud de sortir i compartir. “M’agrada que el que jo pugui crear sigui conjunt, que s’expandeixi, que no es quedi tancat només per a mi”.

El component educacional i social l’acompanya des dels seus inicis de trajectòria professional i encara avui busca integrar l’art en l’entorn educatiu (amb infància, amb adults, amb la comunitat on conviu).
Així mateix, col·labora des de ja fa anys en diverses jornades, seminaris, mostres artístiques i sobretot en moviments de l’emancipació de dones indígenes i de drets humans a Mèxic, Colòmbia, Espanya i l’Argentina.

Finalment, com a docent ha dictat diversos tallers, participat en exposicions i festivals a Amèrica Llatina, Bèlgica, Palma i Espanya. Col·laborant així en diversos projectes individuals i grupals que li han permès continuar creixent i desenvolupar-se en el que més l’apassiona: l’art.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad