"Un bon artista té deixebles però un bon professor sap tornar-se petit per permetre als alumnes descobrir i construir el seu propi estil." Mònica Ferrerós

Professors

acompanyant persones

Mònica Ferrerós

CEO and Co-Founder

PROFESSORA · ARTISTA · ARTTERAPEUTA

Emprenedora i responsable de La Bullidora. És artista plàstica, professora i artterapeuta. La seva formació inclou entre altres: Llicenciatura en Belles Arts(UB), CAP(UPC), Postgraus en “Geometria Gràfica i Sistemes de representació” (UPC) i en “Història i anàlisi del s.XX”(UB), el Màster Integratiu en Artteràpia (UdG), Cursos varis de formació per a formadors (UPC) i també formació en SEO, SEM (UPF) i AutoCAD.

Ha estat professora a la E.S.O., Batxillerat, C.O.U., Cicles Formatius i Universitat, en assignatures de Visual i Plàstica, Volum, Dibuix Tècnic i Semiòtica entre altres. També s’ha desenvolupat en el món de l’empresa a Barcelona, dins l’àmbit de l’interiorisme, el disseny de mobiliari en punt de venda i PLV per marques d’alta perfumeria. Ha ocupat càrrecs en departaments comercials i de marketing digital.

No es cansa ni de descobrir ni de crear. Després de conèixer el món de l’educació formal i el món de l’empresa – i sobreviure-, sent com n’és d’imprescindible disposar d’espais de creació íntima, emocional i poètica. Per afavorir l’autoconeixement i la millora de la relació amb el món que ens envolta. Siguent el camí de la vida imprevisible com és, ens convé situar-nos-en creadors flexibles.

Actualment és membre de l’associació GREFART d’Artterapeutes Professionals, que forma part de la FEAPA, i també de l’AGE, Associació Gironina d’Empresàries.

Oriol Tuca

Artista Plàstic

ARTISTA · IL·LUSTRADOR

 

Cursa els estudis de Grau en Arts i Disseny a l’Escola Massana de Barcelona adscrit a la UAB.  Li brinden, els estudis, una introducció  a les Arts i decideix especialitzar-se en el CFGS Il·lustració a l’Escola Llotja, a Barcelona.

 Rebel, espontani i controvertit, durant el seu període de formació a Barcelona es forma en la tècnica del Gravat al Taller Artcontraprova al Clot de la mà de Clara Oliva Fàbregas, i paral·lelament en la pràctica de l’oli i les tècniques pictòriques amb el seu mestre Josep Maria Cabané.

 Actualment forma part del col·lectiu artístic Muntaia Studio com a artista local a Girona i continua la seva pràctica del gravat al Taller 46 de Joan Barbarà.  

Com a freelance exerceix la il·lustració i les Arts aplicades en el terreny Editorial i de publicitat, practica l’art del còmic i la il·lustració sota comanda i per a encàrrec, compleix treballs varis de muralisme i s’erigeix també; com a dibuixant, gravador i pintor també en la seva obra personal. Present en Galeries i espais dedicats a la Cultura.

Alvaro Prats

Especialista en dansa-teatre · Artterapeuta

ARTTERAPEUTA · ESPECIALISTA EN DANSA-TEATRE

Llicenciat en Filosofia i Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona. Mestratge en Artteràpia per la UVic/AEC. Postgrau en Expressió-Comunicació, Llenguatges i Interculturalitat en la Pràctica Socioeducativa per l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. 

Format en arts escèniques amb diferents mestres al Regne Unit i Barcelona. Durant més de 15 anys ha treballat en entorns educatius com a docent a Secundària i Educació Especial i ha produït obres en l’àmbit de la performance, la dansa i el teatre, en solitari i en col·laboració amb artistes nacionals i internacionals. 

Actualment segueix amb les seves produccions artístiques; imparteix cursos de dansa-teatre, performance i tècniques d’improvisació; col·labora amb diferents centres universitaris (UdG, INEFC, EUSES) en formacions d’Artteràpia i Arts Aplicades a l’àmbit educatiu, social i sanitari; i exerceix com artterapeuta professional. El seu enfocament vital i professional s’enfoca cap a l’ús de les arts com a eines de qüestionament, activació i transformació individual i social.

Pep Vilarassau

Artista Plàstic

ARTISTA PLÀSTIC, DIBUIXANT i IL·LUSTRADOR

En Pep ha estudiat Batxillerat Artístic i Belles Arts a Granada. Realitza obra privada per encàrrec i col·labora en diversos projectes com a il·lustrador. Té alguns llibres publicats. A La Bullidora és l’especialista en materials i tècniques clàssiques, i acompanya classes de pintura a l’oli i a l’acrílic, aquarel·la, pastels, dibuix grafit i carbonet, llapis de fusta, retoladors, tinta xinesa entre altres.

Li interessa l’ academicisme i també els moviments d’ avantguarda del segle XX. El seu hàbitat natural és el dibuix en totes les seves dimensions des del clàssic hiperrealisme, surrealisme, fins a la il·lustració més futurista, en color i blanc i negre. La precisió i la calma són els seus talents més apreciats com a professor. El podeu trobar a l’escola d’art sobretot portant els grups d’adults i joves, però també alguns petits.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad