"Un bon artista té deixebles però un bon professor sap tornar-se petit per permetre als alumnes descobrir i construir el seu propi estil." Mònica Ferrerós

Professors

acompanyant persones

Mònica Ferrerós

CEO and Co-Founder

PROFESSORA · ARTISTA · ARTTERAPEUTA

Emprenedora i responsable de La Bullidora. És artista plàstica, professora i artterapeuta. La seva formació inclou entre altres: Llicenciatura en Belles Arts(UB), CAP(UPC), Postgraus en “Geometria Gràfica i Sistemes de representació” (UPC) i en “Història i anàlisi del s.XX”(UB), el Màster Integratiu en Artteràpia (UdG), Cursos varis de formació per a formadors (UPC) i també formació en SEO, SEM (UPF) i AutoCAD.

Ha estat professora a la E.S.O., Batxillerat, C.O.U., Cicles Formatius i Universitat, en assignatures de Visual i Plàstica, Volum, Dibuix Tècnic i Semiòtica entre altres. També s’ha desenvolupat en el món de l’empresa a Barcelona, dins l’àmbit de l’interiorisme, el disseny de mobiliari en punt de venda i PLV per marques d’alta perfumeria. Ha ocupat càrrecs en departaments comercials i de marketing digital.

No es cansa ni de descobrir ni de crear. Després de conèixer el món de l’educació formal i el món de l’empresa – i sobreviure-, sent com n’és d’imprescindible disposar d’espais de creació íntima, emocional i poètica. Per afavorir l’autoconeixement i la millora de la relació amb el món que ens envolta. Siguent el camí de la vida imprevisible com és, ens convé situar-nos-en creadors flexibles.

Actualment és membre de l’associació GREFART d’Artterapeutes Professionals, que forma part de la FEAPA, i també de l’AGE, Associació Gironina d’Empresàries.

Oriol Tuca

Artista Plàstic

MURALISTA, IL·LUSTRADOR I GRAVADOR

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

 

Alvaro Prats

Especialista en dansa-teatre · Artterapeuta

ARTTERAPEUTA · ESPECIALISTA EN DANSA-TEATRE

Llicenciat en Filosofia i Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona. Mestratge en Artteràpia per la UVic/AEC. Postgrau en Expressió-Comunicació, Llenguatges i Interculturalitat en la Pràctica Socioeducativa per l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. Format en arts escèniques amb diferents mestres al Regne Unit i Barcelona. Durant més de 15 anys ha treballat en entorns educatius com a docent a Secundària i Educació Especial i ha produït obres en l’àmbit de la performance, la dansa i el teatre, en solitari i en col·laboració amb artistes nacionals i internacionals. Actualment segueix amb les seves produccions artístiques; imparteix cursos de dansa-teatre, performance i tècniques d’improvisació; col·labora amb diferents centres universitaris (UdG, INEFC, EUSES) en formacions d’Artteràpia i Arts Aplicades a l’àmbit educatiu, social i sanitari; i exerceix com artterapeuta professional. El seu enfocament vital i professional s’enfoca cap a l’ús de les arts com a eines de qüestionament, activació i transformació individual i social.

Pep Vilarassau

Artista Plàstic

ARTISTA PLÀSTIC, DIBUIXANT i IL·LUSTRADOR

En Pep ha estudiat Batxillerat Artístic i Belles Arts a Granada. Realitza obra privada per encàrrec i col·labora en diversos projectes com a il·lustrador. Té alguns llibres publicats. A La Bullidora és l’especialista en materials i tècniques clàssiques, i acompanya classes de pintura a l’oli i a l’acrílic, aquarel·la, pastels, dibuix grafit i carbonet, llapis de fusta, retoladors, tinta xinesa entre altres.

Li interessa l’ academicisme i també els moviments d’ avantguarda del segle XX. El seu hàbitat natural és el dibuix en totes les seves dimensions des del clàssic hiperrealisme, surrealisme, fins a la il·lustració més futurista, en color i blanc i negre. La precisió i la calma són els seus talents més apreciats com a professor. El podeu trobar a l’escola d’art sobretot portant els grups d’adults i joves, però també alguns petits.

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies