PROMOCIONS

Aquí veuràs totes les nostres Promocions Especials. Troba la teva!

PROMO MATINS

Destinada a afavorir l’assistència en horari de matí de dilluns a divendres. Si pots triar, no t’ho pensis.
A més de gaudir de les millors hores de llum natural a La Bullidora, ara tens un 33% de descompte o 6 hores de classe gratuïtes.

PROMO MATRÍCULA AMICS

Qui millor que tu que ja ets família de La Bullidora per ajudar-nos a ampliar la família?

* SI ETS ALUMNE DE L’ESCOLA, PORTA UN ALUMNE NOU I TINDRÀS LA MATRÍCULA GRATUÏTA.
* SI EN PORTES MÉS D’UN, ET FAREM UN DESCOMPTE.

DESCOMPTES HABITUALS

Consulta els nostres descomptes habituals per segon germà, família nombrosa i membres de col·lectius especials.

La Bullidora

A La Bullidora hi realitzem activitats educatives, formatives i terapèutiques. Totes elles treballen basades en marcs teòrics solvents que pensen al voltant del “ser creador” i “les capacitats creatives” de l’ésser humà.

El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, les tècniques de Solució Creativa de Problemes, les manualitats...

Totes elles al servei del més important... la persona.

Segueix-nos a Facebook...

...o a Twitter

El perquè del nom:

"Que com és que li vaig posar de nom La Bullidora? Doncs no va ser fàcil... vàrem fer moltes llistes! Jo cercava el nom d'un recipient o un recinte, un lloc que permetés que les coses passessin, però sense condicionar o influenciar. El nom d'una cosa que pogués contenir i acollir.
Una una Kettel, serveix tansols per escalfar l'aigua del te. Hi poses aigua i en surt aigua, però en un estat una mica diferent, més calentona i fins i tot amb bombolletes!
I aixó és el que passa a La Bullidora, hi entren persones i en surten les mateixes persones, però en un estat diferent. Nosaltres no les transformem, tansols oferim un espai on fer-se preguntes i mirar de trobar respostes. " Mònica